Royal Oak skifter ud i ledelsen

Martin Boel Oversen skal frem til næste forår være med til at udvikle strategien på Royal Oak-anlægget i Jels. Pressefoto

Martin B. Ovesen fratræder i det sønderjyske for at bruge sin tid på gennemførelse af golfaktiviteter rettet mod erhvervslivet. Resortdirektør Thomas Marxen overtager ledelsen.

Royal Oak Golf Club i Jels I det sønderjyske har skiftet ud i ledelsen.

Den hidtidige direktør Martin B. Ovesen, der tiltrådte i slutningen af 2020, har valgt at fratræde for at bruge mere af sin tid på gennemførelse af golfaktiviteter rettet mod erhvervslivet.

Der har været gang i udviklingen siden Martin B. Ovesens tiltræden – ikke mindst med opførelsen af de ti nye hytter, som har ændret Royal Oak til et resort.

Thomas Marxen – resortchef og ansvarlig for ledelsen på Royal Oak. Foto: GolfXtra

Ledelsen af nu lagt i hænderne på resortdirektør Thomas Marxen, mens Martin B. Ovesen vil bistå med at gennemføre de planlagte erhvervsaktiviteter i denne sæson på Royal Oak.

På vegne af ejerkredsen udtrykker Jesper Arkil sin respekt for Martin Ovesens indsats:

– Martin har medvirket til at Royal Oak har opnået nye standarder for erhvervsgolf, og det er helt naturligt at han med sin baggrund gerne vil fokusere mere på dette spændende segment. Vi er selvfølgelig glade for fortsat at kunne trække på ham i Royal Oak, og takker ham samtidig for sin indsats indtil nu. Thomas Marxen vil som ny øverste chef fortsætte indsatsen for at levere gæsteoplevelser fra de øverste hylder, og vi glæder os til fulde huse både på banen, i restauranten og i spa-husene, lyder det fra Jesper Arkil.