Toscanske Argentario er golf, gourmet og wellness i særklasse

Golfbanen ved Argentario ligger i det herligt område med masser af korkegtræer. Foto: Argentario Golf & Resort

Det luksuriøse Argentario Golf Resort & Spa er perfekt for dem, der leder efter afslappet ferie med golf, wellness og gastronomi.

Det luksuriøse og maleriske Argentario Golf Resort & Spa er én af nyskabelserne gennem de senere år, når det gælder golf og ferie i Italien.

Argentario Golf Resort & Spa, der ligger i den relativt uopdagede region Maremma i Toscana, er den ideelle destination for dem, der leder efter en afslappende ferie, der kombinerer golf, wellness og gastronomi omgivet af natur.

73 værelser er der på det luksuriøse resort. Foto: Argentario Golf & Resort

Resortet ligger på Monte Argentario-udkanten og er hjemsted for en bane, der bugter og slænger sig gennem korkegtræer og olivenlunde og kan prale med utrolige panoramaer over Orbetello-lagunen og det tyrrhenske hav. Det miljøvenlige layout er blevet tildelt ‘BioAgriCert’ og er en certificeret bane, der deltager i et program for løbende at forbedre bæredygtigheden.

Selve hotellet kombinerer drama, design, stil og komfort; en majestætisk indgang, en imponerende central trappe og gigantiske vinduer står i skarp kontrast til den intense blå toscanske himmel og middelhavslandskaber, mens de 73 værelser og suiter tilbyder elegante, moderne interiører, der er smukt indrettede, alle med private pyntet terrasser.

Resortet omfatter også spa, wellness-center og to svømmebassiner ved siden af ​​to tennisbaner, to padelbaner, en mini-fodboldbane og en række løbestier, så der er noget for enhver smag.

Store madoplevelser

Den stilfulde Dama Dama Restaurant tilbyder lækker mad tilberedt af lokale råvarer, mens Club House Restaurant har et menukort med appetitvækkende, sunde toscanske specialiteter.

Kokkene præsterer fantastiske kreationer i Dama Dama-restauranten. Foto: Argentario Golf Resort

Argentario Golf Villas er en eksklusiv samling af skræddersyede luksusvillaer, der kan prale af banebrydende design og en fantastisk udsigt over lagunen, havet og golfbanen, der sømløst smelter ind i landskabet.

Tæt ved resortet er der masser af mulighed for at nyde den toscanske vin. Foto: Argentario Golf & Resort

Villaerne kan lejes af gæster, der nyder fuld adgang til det fulde udvalg af faciliteter og tjenester, der tilbydes af feriestedet, mens enhver, der køber en villa, vil drage fordel af ejendomsadministration, 24-timers sikkerhed og et lejeprogram for at udligne driftsomkostninger.

Argentario er let tilgængeligt fra Rom Fiumicino lufthavn med bil på kun 90 minutter, mens Rom Ciampino og Pisa ligger lidt over to timer væk.

Af Jørgen Schultz