S62 Approach er det hidtil mest avancerede golfur fra Garmin

Det nye S62 Approach-smartwatch fra Garmin ventes på markdet i løbet af første kvartal 2020.

I løbet af første kvartal er Garmin klar med en opdatering af S60 Approach-modellen. S62 kommer med blandt andet pulsmåling og bedre batteri.

Når det gælder et smartwatch beregnet decideret for golfere, så har toppen af poppen været Garmin S60 Approach.

Nu kommer Garmin med en opdatering; afløseren hedder S62. Det nye ur kommer med en farvetouchscreen, der er 17 procent større en forgængeren. 41.000 forudindlæste baner er der på uren, som også kan vise vindhastighed og -retning.

En virtual caddie indregner vindhastighed og -vindretning og foreslår en kølle eller et jern, som brugeren typisk svinger med. Som sædvanlig er der mulighed for at få vist afstand til forkant, midte på green og bagkant.

Der er desuden mulighed for at modtage mails, sms’er og advarsler direkte på uret, når det er parret med en smartphone.

Blandt nyhederne på S62-modellen er håndledsbaseret pulsmåling.

Nyhed: Håndledsbaseret pulsmåling

Men også andre funktioner end de golfmæssige data er fornyet. Blandt andet er der kommet håndledsbaseret pulsmåling. Det et også muligt at få målt blodets iltmætningsniveau samt at få oplysninger om det generelle helbred og form. Alt sammen kendes det fra en stribe af Garmins øvrige multisportsure.

Batteriets levetid er også forbedret. Det genopladelige batteri giver op til 14 dage i smartwatch-tilstand samt 20 timer i GPS-tilstand. Sidstnævnte er nærmest en fordobling fra S60-modellen.

Pris: 4.500 kroner