Garmins nye Venu-model – også med golffunktioner

Garmin Venu 3S er først og fremmest i sports- og fitness-ur med alle tænkelige faciliteter. Også golfspillerne kan få udbytte af uret. Foto: Garmin

Det specialbyggede Venu 3S rummer avancerede sundheds- og træningsfunktioner. Også golferne er der tænkt på.

Garmin har en stribe ure – de såkaldte smartwatches – til alle slags sports- og fitness-aktiviteter. Den nye Venu er blot én af modellerne, som også golfspillere kan drage nytte af.

Venu 3S er et specialbygget med avancerede sundheds- og træingsfunktioner og evnen til at foretage opkald og sende SMS’er. Uret er mere end blot et smartwatch — det er din personlige træner på håndleddet, der kan støtte alle dine mål.

Venu-modellen er udstyret med ikke færre end 30 forskellige sports-apps, og betyder, at der med animerede træninger og Garmin Coach er mulighed for at træne målrettet og effektivt.

Fem forskellige farver – og to urskiver i henholdsvis 41 og 45 millimeter – er der at vælge mellem. Foto: Garmin

Med de mange apps bliver der mulighed for at registrere data på alt, hvad brugeren foretager sig – herunder gåture, løb, cykling, svømning i swimmingpool, aktiviteter for kørestolsbrugere med mere.

Med Body Battery-funktionen kan der holdes øje med energiniveauet hele dagen, så du ved, hvornår din krop er opladet og klar til aktivitet eller drænet og har brug for at genoplade med en god nats søvn. Og få endnu flere detaljer og personlige insights om, hvordan søvn, lure, daglige aktiviteter og høj stress specifikt påvirker din energi.

For golferne har uret alle de funktioner, der er nødvendige – lige fra fstandsmålinger til forkant, midt og bagkant på green, digitalt scorekort samt distancer til layups og doglegs.

Uret, der fås i fem forskellige farver, har muligheder for to urskiver – dels 41 mm og dels 45 mm.

PRIS: 3.899 kroner

Af Jørgen Schultz