Skjoldnæsholm får ny chefgreenkeeper

38-årige Rune Gundtoft bliver ny chefgreenkeeper på Skjoldnæsholm.

38-årige Rune Gundtoft skifter fra Great Northern til Skjoldnæsholm.

Skjoldnæsholm: I starten af februar tiltræder Rune Gundtoft stillingen som ny chefgreenkeeper på Skjoldenæsholm. Rune Gundftoft er 38 år og bor til daglig i Kerteminde på Fyn med sin kone og to børn.

Rune Gundtoft har arbejdet som greenkeeper på Great Northern, han stod i lære på Lillebælt og kommer senest fra stillingen som førstemand i Barløse Golfklub.

– Jeg er sikker på, at vi med Rune får en god chefgreenkeeper, som bringer en masse spændende og alsidige erfaringer med sig i bagagen og som Skjoldenæsholm vil få gavnaf. Ydermere får Rune et godt skudsmål fra tidligere kolleger, hvilket giver os forventninger om, at han vil passe godt ind i det dygtige greenkeeper team vi har i dag, siger direktør på Skjoldenæsholm Golf, Peter Jespersen, i en pressemeddelelse.

Glæder sig til det nye job

Rune Gundtoft, der selv er lavhandicap golfspiller, ser frem til at begynde arbejdet på Skjoldenæsholm:

– Spilleoverflade er en væsentlig del af golfoplevelsen for golfspillere uanset niveau. Gennem mine egne erfaringer som golfspiller og greenkeeper har jeg en god fornemmelse for, hvornår en golfbane er god at spille på. Det vil jeg være meget optaget af at levere til medlemmer og gæster på Skjoldenæsholm. Jeg ser frem til for alvor at komme i gang med den opgave sammen med en masse gode kolleger i greenkeeperstaben, siger Rune Gundtoft.

Skjoldenæsholm Golf råder som en af de få anlæg i Danmark over to 18 huls golfbaner: Old Course og Robert Trent Jones Jr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*