Spies genoptager rejserne tirsdag morgen

Spies genoptager flyvningerne tirsdag den 24. september.

Hele mandagen er der blevet arbejdet på højtryk for at få Thomas Cook Airlines Scandinavia tilbage i luften. Flyvningerne bliver genoptaget fra tirsdag.

København: Der er vendt optimisme tilbage for de rejsende med Spies.

På Spies hjemmeside blev følgende melding uploadet mandag aften klokken 20.30:

– Spies’ ejer, Thomas Cook Group, begærede sig konkurs tidligt mandag morgen. Da Thomas Cook Airlines Scandinavia, som størstedelen af vores gæster flyver med, ejes af Thomas Cook Group, blev mange af vores gæster ramt af aflyste flyvninger i løbet af mandagen som følge af konkursen. Vi beklager meget, at så mange af vores gæster er blevet påvirket af dette, og vi vil gøre vores bedste for at få vores strandede gæster hjem hurtigst muligt. Vi forstår, at dette har skabt bekymring og ulejlighed for dem, som har oplevet dette.

Videre hedder det på hjemmesiden: – Der er blevet arbejdet på højtryk hele mandagen for at få Thomas Cook Airlines Scandinavia tilbage i luften og dermed i normal drift. Vi kan nu meddele, at flyvningerne vil blive genoptaget fra tirsdag den 24. september.

Hvis du har bestilt en rejse med udrejse tirsdag, vil dit fly afgå som planlagt. Skulle der ske en tidsændring, vil vi informere dig via sms. Er du på rejsemålet og venter på at komme hjem, vil du modtage et hjemrejsetidspunkt pr. sms.

Såvidt opdateringen på spies.dk