Spies’ togrejse går til hotel med golf lige uden for døren

Bjergene omkring Davos giver en enestående natur i de schweiziske alper. Foto: Golf Club Davos

Spies Rejser præsenterer nu den første klimavenlige charterrejse med tog til Davos i de schweiziske alper. Hotel Waldhuus ligger ganske tæt på byens golfklub.

Rejseselskabet Spies er nu klar med en charterrejse på skinner.

Rejsen starter med en godt 19 timers togtur gennem storslåede og afvekslende landskaber og frem til den kendte by Davos. Her venter fem dage med vandreture i bjergene, muligheder for vandsport og indkvartering på firestjernet hotel.

– Vi har lyttet til klimadebatten og er glade for at nu kunne tilbyde et klimavenligt rejsealternativ til vores gæster, siger Jan Vendelbo, administrerende direktør for Spies.

Han føjer til: – Togrejsen er den første af sin slags og er en del af det kontinuerlige og omfattende bæredygtighedsarbejde i Spies, hvor vi blandt andet er først med at klimakompensere samtlige flyrejser for vores gæster.

Golf Club Davos ligger ganske bynært med masser af vand i spil. Foto: Golf Club Davos

Togrejsen er som en klassisk pakkerejse med alle fordele og garantier, og komplet med guider, som allerede på turen til alperne fortæller om områderne, toget kører igennem og de oplevelser, der venter på destinationen. Rejsen til Davos, som er Europas højst beliggende by 1.560 meter over havet i Schweiz, er en vandreferie med ture på alle niveauer vandring, blandt andet langs Silvretta-gletsjeren og byder derudover talrige muligheder for at være aktiv. Her er vandring for alle, men også fremragende forhold for cykling i bjergene eller padle kajak eller SUP på søen.

Golfklub fra 1929

Gæsterne bor på Hotel Waldhuus med både vandrestier og golfbane lige uden for døren. Det er golfklubben i Davos, som har en lang historie bag sig. Den naturskønne bane blev åbnet helt tilbage i 1929.

Davos har en historie som en berømt kursted, og har gennem årene tiltrukket mange, der søgte byens rene luft. I dag er Davos især kendt for World Economic Forum, hvor mange toppolitikere og kendte skikkelser deltager.

Hotel Waldhuus har pæne og store værelser med udsigt ud over bjergene. Foto: Hotel Waldhuus

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Systrar i Bergen, som er en outdoor-virksomhed, der blev startet i 2015 i de italienske alper. Virksomhedens stifter og guide Johanna Nygård ønskede rejser og aktiviteter i bjergene og naturen, hvor hun kunne møde ligesindede med oplevelse snarere end præstation som omdrejningspunkt og det er grundlaget for vandreturene, hvor guiderne fra Systrar i Bergen giver dig en oplevelse i bjergene, uanset om du er en erfaren bjergvandrer eller nybegynder.

fakta

Pris-eksempel

Priseksempel på togrejse til Davos med Spies

Afrejse: 8. september 2019
Hjemkomst: 15. september 2019

Ophold og vandring: 9. september til 14. september

Pris fra 11.995 kroner pr. person
Pris er pr. person i kupé med 6 senge med tæpper og puder i liggevogn.