The Fairways Hotel med udsigt over Wales’ dramatiske kystlinje

Fra Fairways er udsigten forrygende ud over havet. PR-foto

Hotellet i i den walisiske by Porthcawl ligger med en dejlig udsigt ud over Heritagekysten. 

Porthcawl, Wales: Når det gælder golf, har Wales længe ligget lidt i skyggen af de øvrige lande på de britiske øer. 

Men stille og roligt er waliserne ved at hente flere og flere turister til, og det manglede også bare, når det gælder et spektakulært landskab, landets farverige historie samt et imødekommende folkefærd. 

En kombination af attraktive priser, kvalitetsbaner samt en dramatisk kystlinje ud til Atlanterhavet er medvirkende til, at flere tager turen til det sydvestlige hjørne af Storbritannien 

The Fairways Hotel ligger med en god placering og med en af de bedste udsigter ud over Heritagekysten i byen Porthcawl. Restauranten på hotellet er én af byens bedste adresser, når det gælder det kulinariske. Hotellet anvendes ganske ofte til bryllupper.

Tæt på ligger golfbanen Royal Porthcawl, hvor championship links-banen er én af de mest kendte i området. 

God service

Ud over morgenmaden kan også frokost og aftensmad indtages på Fairway-hotellet, der har ry for god service, god mad, gode øl og masser af stemning. Restauranten tilbyder et stort udvalg af walisiske retter samt øl og whisky. 

Så er der serveret. Hva’ er bedre end en burger ovenpå en hård golfrunde. PR-foto

Det er slet ikke tilfældigt, at The Fairways Hotel har fået sit navn. Hotellet ligger med en skøn udsigt ud til Bristol-kanalen, og fra hotellet er der ikke færre end fem herlige linksbaner lige inden for rækkevidde. Det er Celtic Manor Golf Club, som ikke behøver nærmere præsentation. Det var her, at Europa knækkede USA i Ryder Cup-opgøret i 2010. 

En anden klassebane er som nævnt Royal Porthcawl Golf Club, og de tre øvrige er Pyle & Kenfig Golf Club, The Grove Golf Club og St. Marys Golf Club. 

Af Jørgen Schultz