Thomas Bjørn er på feriemessen fredag eftermiddag

Thomas Bjørn er på besøg på Dansk Golf Show i Herning fredag den 22. februar. Foto: Made in Denmark

Thomas Bjørn fortæller om sine oplevelser som Ryder Cup kaptajn ved Dansk Golfshow.

Herning: Ryder Cup-kaptajnen fra den europæiske triumf på Le National ved Paris sidste efterår, Thomas Bjørn, er på besøg på Dansk Golf Show i Messecenter Herning fredag eftermiddag.

Thomas Bjørn er gæst på Made in Denmark- og Himmer Golf & Spa Resort-standen. Her bliver der mulighed for at få en autograf og et billede, men der vil også være et spændende talkshow med Thomas Bjørn, ledsaget af Anders Sigdal som vært. Her kan publikum høre om, hvordan det var at være Ryder Cup kaptajn og i centrum for en af verdens største sportsbegivenheder.

Publikum har ligeledes mulighed for at kigge nærmere på den unikke “Captain’s Buggy”, som Thomas Bjørn kørte rundt i under Ryder Cup, ligesom man kan se en to meter høj Lego-udgave af Ryder Cup pokalen.

Der vil være repræsentanter fra både Made in Denmark og Himmerland Golf & Spa Resort klar til at tage imod dig på den store stand.

Programmet

Programmet for Thomas Bjørn-besøget er følgende:

13.00-14.00: Autografer og billeder med Thomas Bjørn
14.30-15.30: Talkshow v. Thomas Bjørn og Anders Sigdal
15.30-16.00 Autografer og billeder med Thomas Bjørn

Under Dansk Golfshow er der 20 procent rabat på billetter til Made in Denmark presented by Freja. Køber man en billet på standen, får man en Made in Denmark stol med i prisen.

Made in Denmark presented by Freja afvikles i 2019 på Himmerland Golf & Spa Resort fra 23.-26. maj.