Feltet til den sjette Made in Denmark er klar – 13 danskere til start

13 danskere er til start, når Made in Denmark by Freja indledes den 23. maj.

Samtlige af de danske golfstjerner er til start ved Made in Denmark by Freja. 23.-26. maj går det løs.

Himmerland: Alle danske publikumsfavoritter er til start, når det går løs med Made in Denmark by Freja, som foregår fra den 23.-26. maj på Backtee Course i Himmerland.

13 danskere er med på Entrylisten, som er klar. De 13 spillere, som skal repræsentere de rød/hvide farver er Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen, Lasse Jensen, Jeff Winther, Anders Hansen, Morten Ørum Madsen, Jeppe Huldahl, Nicolai Tinning, Martin Leth Simonsen og Christian Gløet.

– Det har altid været vores vigtigste prioritet at have alle de danske spillere med Europa Tour kort med i turneringen, så jeg er igen i år glad for, at alle vores største profiler bakker op om Made in Denmark Presented by Freja, siger promotor Flemming Astrup.

13 fra verdensranglistens top 100

Udover de ovennævnte kan tilskuerne glæde sig til at opleve otte spillere, der allerede har vundet i denne sæson, blandt andre Jorge Campillo, Scott Hend, Stephen Gallacher og amerikanske Kurt Kitayama, der har vundet to gange i sin debutsæson på European Tour.

Fra den aktuelle verdensrangliste er der 13 fra top 100 til start, og deriblandt navne som Joost Luiten, Lee Westwood og Alexander Björk. Og så kan man også glæde sig til at opleve den tidligere Ryder Cup spiller, Andy Sullivan.

HER KAN DU KØBE DIN BILLET TIL MADE IN DENMARK