To rejsebureauer, som også er kendte aktører med golfrejser, vil fusionere

I følge direktør i Primo Tours er opkøbet af Bravo Tours helt oplagt, da selskaberne repræsenterer samme, stærke værdisæt med fokus på kvalitet og service. Foto: Primo Tours

Primo Tours har meddelt, at selskabet agter at købe Bravo Tours. Handelen kræver godkendelse af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Endnu en fusion i rejsebranchen er undervejs. Det er Primo Tours, som har meddelt, at selskabet agter at købe konkurrenten Bravo Tours. Begge rejseselskaber er kendte for salg af pakkerejser. heriblandt også salg af rejser til golfspillere.

Købet er betinget af, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkender opkøbet, fremgår det af en pressemeddelelse fra Primo Tours. Det er planen, at Bravo Tours skal indgå som et selvstændigt selskab i koncernen.

– Konstellationen, hvor Primo Tours og Bravo Tours spiller sammen, er helt oplagt, da vi repræsenterer samme, stærke værdisæt med fokus på kvalitet og service, siger Bjarke Hansen, administrerende direktør i Primo Tours i pressemeddelelsen.

– Vi tror på, at den nye konstellation vil betyde, at vi også fremadrettet kan tilbyde de rigtige produkter til vores gæster.

Der er ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt fra de to parter. Det skyldes, at købet først skal godkendes af konkurrencemyndighederne.

Det forventes, at den mangeårige direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, fortsætter i sin stilling, hvis købet bliver en realitet.