Truss – innovativ putter fra TaylorMade

TaylorMade Truss kommer i fire forskellige modeller.

Det kan godt være, at den nye putter-serie, Truss, fra TaylorMade ser ganske kendt ud ved adresseringen. Men et kig putterens ansigt og ikke mindst hosel-udseendet er markant anderledes.

Ikke færre end 40.000 putts danner grundlaget for den teknologiske udvikling af den nye putterserie, Truss, fra TaylorMade. Mallet-serien består af fire forskellige modeller – TB1, TB2, TM1 and TM2.

Opbygningen af Truss-serien skal give mindre risiko for vrid – og dermed mere stabilitetet i puttningen.

Resultaterne viste i øvrigt, at mere end halvdelen af samtlige putts, som golfere på forskellige niveauer fik sendt afsted, blev ramt på tåsiden af midten.

Bevæbnet med denne information forsøgte TaylorMade-ingeniører at skabe en drejebestandig putter, der gav større vridestabilitet, samtidig med at de opretholdt en traditionel form. Forbindelsen mellem putterhovedet og skaftet – hoselen – er markant anderledes.

Truss har to forskellige forbindelsespunkter på putterhovedet, hvilket betyder, at hosel dækker 50 procent mere af toplinien end en normal hæl-skaftet model. Resultatet af dette er meget mindre vridning af hovedet i forbindelse med puttningen. Det skal ifølge TaylorMade give spillere mere stabilitet.

Pris: Forvent i omegnen af godt 2.000 kroner