Fremragende golf tæt på den historiske by Baku

Dreamland Golf Club ligger ikke langt fra den spændende storby Baku.

Dreamland Golf Club er et fremadstormende golfresort i Aserbajdsjan. Indkvarteringen kan foregå på et nyt firestjernet golfhotel.

Baku, Aserbajdsjan: Når det gælder golf, så er Aserbajdsjan ikke lige frem en af de mest kendte destinationer.

Ikke desto mindre er der masser af kvalitet i Dreamland Golf Club, som er Bakus første og eneste golfbane designet af den berømte amerikanske arkitekt Cynthia Dye fra det førende arkitektfirma Dye Designs. Det er et 18-hullers mesterværk og giver en premium golfoplevelse med en forfriskende middelhavsfølelse i Kaukasus ikke langt fra Det Kaspiske Hav.

Der er masser af vand i spil på Dreamland Golf Clubs bane – designet af Cynthia Dye.

Banen blev åbnet tilbage i 2015 under medvirken af Colin Montgomerie. Golfbanen ligger tæt ved den spændende og historiske by Baku.

Hotel med 44 værelser

Planerne om at skabe et stort ferieresort skrider planmæssigt frem, og indkvarteringen kan blandt andet foregå i et firestjerner hotel, som blev indviet i fjor.

Hotellet omfatter 44 hyggeligt indrettede værelser med masser af komfort og luksus. Byen Baku tiltrækker masser af turister – og tiltrækker sig også verdens opmærksomjed med det årlige Formel 1-løb i byens gader.

De 44 omhyggeligt indrettede værelser giver en blanding af komfort og luksus og sikrer en uforglemmelig oplevelse i en af de mest moderne byer i regionen. Baku tiltrækker turister fra hvert hjørne af verden og er vært for det årlige og enormt succesrige Formel 1 Grand Prix byløb.