Vi Elsker Golf: Tre dage med golf og hygge på Langesø

Vi Elsker Golf-arrangementet i august skal spilles på den skønne Langesø-bane ved Vissenbjerg. Her er det et view ned fra teestedet på 18. hul. Foto: GolfXtra

I dagene 21.-24. august går det løs med hyggelig golfoplevelse for to-mands hold på fynske Langesø Golf. Indkvarteringen foregår på Vissenbjerg Storkro.

Langesø/Vissenbjerg: Vi Elsker Golf-konceptet, som tidligere Europa Tour-spiller Andreas Hartø og tidligere Ecco Tour-arrangør Brian Vester, er værter på, er klar med det næste indslag.

I dagene 21.-24. august går det løs på den naturskønne Langesø-bane lidt vest for Odense. Det er et arrangement for 2-mands hold, og indkvarteringen foregår på Vissenbjerg Storkro.

Programmet

Vi Elsker Golf på Langesø starter med velkomstmiddag fredag den 21. august kl. 19.00 på Vissenbjerg Storkro. Herefter følger tre døgn med sjove matcher på golfbanen, underholdning, god mad og hygge.

Andreas Hartø, til venstre, og Brian Vester står bag Vi Elsker Golf-konceptet. Foto: GolfPeople“Langesø Golf er en fantastisk golfbane, som alle fortjener at prøve, og Vissenbjerg Storkro kommer til at danne de perfekte rammer omkring turneringen, når der ikke spilles golf. Det her arrangement er oplagt for både grupper og par, da man bor i dobbeltværelser på hotellet og spiller holdmatcher hver dag for 2-mands hold”, hedder det fra Andreas Hartø og Brian Vester, som sammen driver virksomheden GolfPeople.

Programmet består af tre overnatninger i delt dobbeltværelse på Vissenbjerg Storkro inkl. Morgenmad, tre sjove matcher på Langesø Golf, en prøverunde til halv pris (200 kroner), som kan benyttes fra 1. juli, tre aftenarrangementer med spisning og underholdning ved Klassens Tykke Dreng, Lune Carlsen og Europa Tour caddie, Thomas Søby.

Der er transport mellem hotel og bane, Andreas Hartø clinic på driving range og putting green. Der er kaffe, kage, frugt og vand på runderne samt træningsbolde.

Pris: 5.995 pr. hold (2 personer).


LÆS MERE OM ARRANGEMENTET