Vi Elsker Golf udvider med arrangement i Holstebro

Holstebro stak af med titlen som Danmarks bedste ved World Golf Awards i 2021. Foto: Holstebro Golfklub

I dagene 28.-30. juni er der mulighed for at spille den dejlige skovbane i Holstebro. Udenfor golfbanen er der underholdning med Anders Blichfeldt og Lune Carlsen.

Holstebro: Vi Elsker Golf, som er et koncept med golfspil og socialt samvær og underholdning, udvider årets program.

I kalenderen er der tre arrangementer på Rømø, men senest er endnu et arrangement præsenteret. Det er i dagene 28.-30. juni, hvor deltagerne får mulighed for at spille den kendte og traditionsrige bane i Holstebro. Ud over skovbanen, som spilles to gange, bliver der også mulighed for en runde på banen i Storådalen.

Vi Elsker Golf-konceptet har tidligere Europa Tour-spiller Andreas Hartø og tidligere Ecco Tour-arrangør Brian Vester, som værter. De står bag GolfPeople, som arrangerer sammenkomsterne.

LÆS MERE: Årets øvrige Vi Elsker Golf-arrangementer

GolfPeople har sammensat et program, som ud over golfen også har underholdning med Anders Blichfeldt og Lune Carlsen.

Deltagerne kommer til at blive indkvarteret på det lækre Hotel Schaumburg i hjertet af Holstebro, de to hyggelige aftener med underholdning, god mad og en skøn stemning kommer til at foregå.
Arrangementet er for 2-mands hold. Der er også mulighed for at tilmelde sig to eller flere par, som får mulighed for at spille sammen de første to dage.

TILMELDING FOREGÅR HER