20 nye anneksværelser skal efterkomme stigende efterspørgsel i HimmerLand

I slutningen af maj ventes indretningen af de nye anneksværelser i HimmerLand at være afsluttet. Foto: HimmerLand

I slutningen af maj her i det nye år kan HimmerLand slå dørene op for 20 helt nye anneksværelser med i alt 80 ekstra sovepladser. Anneksværelserne er en del af den planlagte udvikling i HimmerLand, og resortet kommer nu op på i alt 365 sovepladser fordelt på 106 værelser samt resortets tilknyttede feriehuse.

HimmerLand tager hul på et nyt spændende år, hvor nye anneksværelser står klar den 1. juni 2024. Alle de 20 ekstra værelser er udstyret med mulighed for at lave 4 sovepladser i hvert værelse ved hjælp af en hertil indrettet køjeløsning. Der opføres ladestandere til elbiler, garage til både almindelige biler og golfbiler.

Mette Ravn, CEO i HimmerLand. Foto: HimmerLand

– Det er dejligt, at vi snart kan vinge et stort flueben af på vores planlagte byggerier, og jeg glæder mig især til at kunne fokusere fuldt ud på driften af resortet. De ekstra værelser er en naturlig forlængelse af vores udvidelser af både padelbaner, multihal, ny sportsbar og større konference- og koncertfaciliteter. Jeg ser rigtig meget frem til, at vi kan byde endnu flere gæster velkommen i HimmerLand, siger CEO i HimmerLand, Mette Ravn, i en pressemeddelelse.

Hun tilføjer: – Golfbuen, som området er blevet døbt, kommer til at ligge med smuk udsigt til hul 2 på vores ene 18-huls golfbane Old Course, og for at få anneksværelserne til at hænge sammen med resten af resortet, og især hovedbygningen, hvor størstedelen af vores faciliteter befinder sig, har vi udviklet stisystemer så det er nemt at komme til og fra vores nye overnatningsmuligheder.

Anneksværelserne får, ligesom resten af resortets hotelværelser, et sedumtag, som både hjælper med at holde på regnvandet, og så kan det hjælpe med at fremme biodiversiteten.

Det er stigende efterspørgsel på overnatning, som har fået HimmerLand til at investere i nye anneksværelser. Foto: HimmerLand

En stigende efterspørgsel

Det er ikke kun CEO’en i HimmerLand, der er begejstret for den kommende ekstra værelseskapacitet. Director of Sales & Marketing Helle Thomasberg glæder sig også til at kunne have plads til flere gæster.

– Vi kan mærke en stigende efterspørgsel og nysgerrighed på, hvad vi kan tilbyde – både fra leisure og business-gæster, hvilket er rigtig dejligt, for det betyder, at de ambitioner, vi har sat for os selv, virker, siger Helle Thomasberg og fortsætter:

– Med vores udvidelser og tilbygninger har vi nu en masse aktiviteter hele året rundt, og det har faktisk betydet, at vi nogle gange har været nødt til at sige nej til nogle gæster, fordi vores overnatningskapacitet ikke har fulgt helt med de andre udvidelser før nu. Det er jo kun et positivt problem, så jeg ser rigtig meget frem til, at vi kan byde flere velkommen og især de større konferencer og grupper samt sportshold.

Med færdiggørelse af de nye anneksværelser næste år markeres der også en afslutning på de planlagte udvidelser på Lars Larsens Vej 1.

Af Jørgen Schultz