Scandic slår dørene op for nyt Horsens-hotel

Scandic-kæden har styrket sin portefølje i Jylland med overtagelsen af Hotel Opus i Horsens.

Scandic har nu officielt overtaget det tidligere Munkebjerg-hotel, der 1. oktober slog dørene op som Scandic Opus Horsens. Hotellet fra 2006, som også mange golfspillere tjekker in på, styrker tilstedeværelsen i Jylland.

Horsens: I juni 2022 annoncerede Scandic overtagelsen af det tidligere Munkebjerg-hotel i Horsens, og nu har hotellet endelig slået dørene op som Scandic Opus Horsens. Scandic Opus Horsens bliver Scandics 14. hotel i Jylland, og det glæder adm. direktør i Scandic Hotels Danmark, Søren Faerber:

– Det er en fornøjelse at få Scandic Opus Horsens med i vores portefølje. Horsens er en vigtig destination, som tiltrækker både forretnings- og feriesegmentet, og det nye hotel er med til at styrke vores tilstedeværelse og muligheder i området, fortæller Søren Faerber.

LÆS MERE: GolfXtra’s anmeldelse fra Opus-hotellet

Scandic Opus Horsens (tidl. Hotel Opus) er grundlagt i 2006 med 132 værelser tæt på Horsens By og nær naturreservatet Nørrestrand. Hotellet er tegnet Kim Utzon, hvis arkitektoniske præg opleves blandt andet i lobbyen, hvor det 12 meter høje loftsrum og de store glaspartier med udsigt giver en fornemmelse af masser af plads og højt til loftet. Hotellet byder desuden på store konferencefaciliteter, en restaurant og et lille wellnessområde.

Med virkning fra den 1. oktober blev dørene til Scandic Opus Horsens åbnet.

Øget fokus på bæredygtighed

Som en del af Danmarks største hotelkæde vil man fremover møde et hotel, der ikke bare afspejler Scandics visuelle udtryk, men også Scandics høje standarder til hele hoteloplevelsen. Særligt vil Scandics store fokus på bæredygtighed kunne ses og opleves i hotellets drift fremover:

– Bæredygtighed ligger i Scandics DNA og derfor vil det også kommer til at spille en større rolle på Scandic Opus Horsens end det tidligere har gjort på hotellet. Vi har en lang procedure for vores arbejde med bl.a. madspild, økologi og skraldesortering og derfor har vi også et mål for at Scandic Opus Horsens bliver certificeret med Svanemærket i løbet af 2023 – og hotellet skal selvfølgelig også have det økologiske spisemærke i bronze ligesom vores øvrige hoteller, fortæller Thomas Oest, der er ny hoteldirektør på Scandic Opus Horsens.

Kontrakten på Scandic Bygholm Park udløber ved årsskiftet, og med overtagelsen af Scandic Opus Horsens fastholder Scandic en fortsat stærk position i regionen.