Golf og ranch-ophold i amerikanske Oregon

Brasada Ranch ligger som nærmeste nabo til en golfbane med nærmest endeløse udsigter. Foto: Brasada Ranch

I fantastiske naturomgivelser byder staten Oregon i USA på store oplevelser for golfspillere. Brasada Ranch er én af mulighederne i staten, som også er med helt fremme, når det gælder vin.

I den amerikanske stat Oregon – nord for Californien – er der mulighed for både at opleve golf og ranch-ophold i én og samme pakke.

Et af stederne er Brasada Ranch i Bend ved Mt. Bachelor. Ranchen er blevet renoveret for over tre millioner US-dollars med bl.a. ny restaurant og fullservice spa. Resortet er et klassisk amerikansk feriested med indkvartering i lodges og med en restaurant med masser af kulinariske oplevelser.

Hyggelig indkvartering i klassiske amerikanske lodges på vestkysten. Foto: Brasada Ranch

Tæt ved ranchen ligger golfbanen Brasada Canyons Golf Course. Banen er kun for medlemmer og gæster på golfranchen, og her er en fantastisk udsigt over Cascade Ranges.

Running Y i smukke omgivelser

En anden mulighed for golf og ferieophold i Oregon er Running Y Ranch, som ligger lige ved Arnold Palmer Golf Course, der er kendt for de smukke omgivelser og den udfordrende bane. Golfbanen ligger på det prestigefyldte golfmagasin Golf Digests lister over top100 bedste offentlige golfbaner i USA, top 15 bedste golfbaner i Oregon, og top 5 bedste baner for kvinder. Sådan en rangliste findes nemlig også i Guds eget land.

Running Y Golf i Oregon.

Oregons skønne natur giver banerne nogle fantastiske omgivelser. Running Y og eksempelvis Bandon Dunes er gode eksempler på det. Baandon Dunes ligger konsekvent i toppen af listerne hos Golf Digest. Baandon Dunes ligger på Oregons smukke kyststrækning, og består af fire forskellige baner.

US-staten Oregon hører også til helt i front, når det gælder amerikanske vinproduktion.

LÆS MERE: Bandon Dunes – pragtfuld linksgolf ud til Stillehavet

Af Jørgen Schultz