A Rosa Scharmützelsee med tre restauranter og wellness

Det femstjernede hotel har masser af stemning - og ligger i en formidabel natur ned til Scharmützelsee. Foto: Henrike Schunck

Hotellet ved de tre golfbaner pa resortet ved Scharmützelsee sydøst for Berlin lader ikke noget tilbage at ønske.

Bad Saarow, Tyskland: A-Rosa Scharmützelsee i Bad Saarow i delstaten Brandenburg sydøst for hovedstaden Berlin er et sandt wellness-resort og et gourmetparadis. På feriestedet, som ligger direkte ved søbredden, kan gæsterne nyde den uspolerede natur, klare frisk luft samt verdensklasse golfbaner designet af golflegenden.

LÆS MERE: Femstjernet golf-resort tæt ved den tyske hovedstad

Gæsterne kan tjekke ind på ikke færre end 224 værelser og suiter. Resortet har nærmest som en selvfølgelighed særdeles lækre spa- og wellness-faciliteter med swimmingpools, sauna, tyrkisk bad, dampbad samt muligheder for fitnesstræning og massage.

Ikke færre end 224 værelser rummer det store ferie-resort. Foto; A Rosa Scharmützelsee

Tre restauranter er der at vælge imellem, og her kan der vælges fra varierede menukort lige fra regionalt-inspireret tapas-retter til retter fra det internationale køkken. Gourmet-restauranten Greenside ligger lige ud til 18. hul på Arnold Palmer-banen.

Og når det ikke handler om golf, gourmet og forkælelse inde på resortet, så er der al mulig grund til at gå ud i naturen og ned til den smukke sø.