Agerskov Kro og Hotel er én af danskernes favoritter

Det er sønderjysk hygge og komfort, når der checkes ind på Agerskov Kro og Hotel.

Den sønderjyske kro, som er med i Small Danish Hotels, er for ottende gang kåret som Årets hotel. Teamet bliver især fremhævet for deres personlige og altnærværende service, ligesom køkkenet får ros til skyerne.

Skulle du være rundt i det sønderjyske med golfkøllerne – og mangler et overnatningssted; så kunne det være en ide at checke-in hos kromand Peter Otte på Agerskov Kro og Hotel.

Agerskov Kro og Hotel kan igen bryste sig af at være danskernes foretrukne hotel. Det er ottende gang i træk, at det sønderjyske hotel modtager prisen som det bedste feriehotel i Danmark. Det er gæsterne hos landets største hotelkæde, Small Danish Hotels, der endnu en gang har udpeget stedet som landets mest anbefalelsesværdige hotel. Vinderen af Årets hotel kåres på baggrund af bedømmelser fra gæster, der i løbet af 2023 har overnattet på et af hotelkædens privatejede kroer og hoteller, der ligger spredt over hele Danmark.

Danskerne lægger særligt vægt på, at Agerskov Kro og Hotels glade medarbejderhold og ejere evner at få gæsterne til at føle sig utroligt velkomne og hele tiden er et skridt foran for at sikre gæsternes velbefindende. Agerskov Kro og Hotels kokkehold spiller også en meget stor rolle i bedømmelserne, og den gode hjemmelavede mad får de højeste karakterer på skalaen.

Hygge i krostuen. Foto: Claus Haagensen

Dejlig atmosfære

Samtidig overgår Agerskov Kro og Hotel gæsternes forventninger til en dejlig atmosfære, hvor alt spiller på de hyggeligste tangenter. Gæsternes kommentarer bekræfter, at Agerskov Kro og Hotel er et enestående eksempel på den varme og gæstfrihed, som Small Danish Hotels stræber efter at være garant for.

– Der findes nogle udsøgte perler i det danske hotellandskab, og prisen hylder den store indsats, der dagligt leveres på de danske overnatningssteder, der gør sig ekstra umage. Samtidig er hæderen et godt pejlemærke for folk, der leder efter et godt sted at tage på hotelophold, fordi det er andre hotelgæster, der har anbefalet det ud fra egne oplevelser”, siger Finn Kræfting, som er administrerende direktør i Small Danish Hotels.

Holdet bag Agerskov kro og Hotel er stolte over hæderen, og Peter Otte, som er kromand på Agerskov Kro og Hotel, siger:

– Vi er meget ydmyge over og taknemmelige for, at danskerne for ottende gang udpeger Agerskov Kro og Hotel som Årets hotel. Det varmer, at gæsterne fremhæver de menneskelige kvaliteter. Det er et kæmpe skulderklap til vores personale, som finder stor glæde i at give gæsterne en oplevelse, de sent glemmer. Vores gode team er kernen i, at mange gæster ofte vender tilbage.

Af Jørgen Schultz