Augusta National kåret som verdens bedste golfbane

Verdens bedste golfbane 2021 er Augusta National. Kåringen fandt sted ved World Golf Awards. Foto: Augusta National

Mens Masters-banen i Georgia blev sendt til tops ved World Golf Awards, så gik titlen som verdens bedste nye golfbane til en fantastisk linksbane i Skotland.

Dubai: Mens det var Skovbanen i Holstebro, som løb med titlen som Danmarks bedste golfbane ved World Golf Awards’ årlige uddeling, så blev der ved ceremonien i Dubai også sat navn på verdens bedste golfbane.

Den titel kan Augusta National nu smykke sig med – i øvrigt for andet år i træk. Den ikoniske bane, som hvert år er rammen om Masters, fik bragende bifald ved ceremonien.

Verdens golfentusiaster kender billederne fra den fantastiske bane i Georgia. Desværre er det én af de baner, som er lukket land for os almindelige handicap-golfere, hvis man da ikke er så heldig at kende et medlem, som gerne vil invitere på en runde.

Den nye Dumbarnie Links i Skotland blev hædret som verdens bedste nye golfbane 2021 ved World Golf Awards. Foto: Dumbarnie Links

Ved World Golf Awards blev der også sat navn på verdens bedste nye golfbane. Her gik hæderen til Dumbarnie Links i Skotland.

Af Jørgen Schultz