Afsted til Masters: Vil du høre brølene på Augusta National i 2020?

Den første af de fire major-turneringer foregår i midten af april på Augusta National i Georgia.

2019-udgaven af Masters er slut, og Tiger Woods kunne trække i den grønne jakke. Golfbreaks giver mulighed for at opleve magiske Masters.

Georgia, USA: Det var søndag eftermiddag i Gergia, da det stod klart, at Tiger Woods blev vinder af årets udgave af Masters.

For dem, som vil prøve at opleve den historiske majorturnering og høre brølene på Augusta National, så har rejseselskabet Golfbreaks rejsepakkerne klar til 2020. Golfbreaks’ forskellige pakker giver mulighed for at opleve en del af Masters – eller snup den store og komplette oplevelse.

Golfbreaks tilbyder alle typer af færdige Masters pakker inklusive fly, billeje, hotel og transfers – fra træningsdagene og Par 3 turneringen til selve de fire turneringsrunder. Det er blot at vælge den pakke, som passer bedst ind i ens rejseplaner.

Der er samtidig mulighed for at udvide rejsen med et ophold på Hilton Head eller Kiawah Island før eller efter Masters. Det hele kan skræddersys.

Vælg mellem seks pakker

Der er seks pakker at vælge mellem:

Den billigste er Træningsrunde-pakken: Tre nætter på hotel inklusive morgenmad med ankomst ankomst søndag den 5. april 2020. En dags adgang til Augusta National – træningsrunden mandag den 6. april 2020. Inklusive retur fly til Atlanta, billeje og transfers til Masters. Pris: Fra 18.998 kroner.

En anden mulighed er Masters Weekend: Her er der fire nætter inklusive morgenmad med ankomst torsdag den 9. april 2020. Der er to dages adgang til Augusta National – lørdag og søndag den 11. og 12. april. Inklusive retur fly til Atlanta, billeje og daglige transfers til Masters. Pris: Fra 52.998 kroner.

Læs om alle Masters-pakker fra Golfbreaks.com, Masters-pakker 2020