Bliv sejlet til første tee ved Made in Denmark via Sjørup Sø

Der er sådanne el-både, som skal transportere publikum fra parkeringspladsen til første tee på Backtee Course. Foto: Made in Denmark presented by Freja

I samarbejde med Grundfos Shuttle Boats bliver der en helt særlig oplevelse ved næste måneds Made in Denmark i Himmerland.

Himmerland: Når The Open afvikles i nordirske Portrush i juli, vil en del af publikum blive transporteret til banen med både.

Den oplevelse er der også mulighed for, når det går løs med Made in Denmark presented by Freja i slutningen af maj.

I år er der ifølge en pressemeddelelse fra arrangørerne mulighed for at ankomme til turneringen fra vandsiden med Grundfos Shuttle Boats henover den smukke Sjørup Sø. I samarbejde med Grundfos vil der i løbet af dagen sejle el-både i pendulfart mellem de midlertidige anlagte Sydhavn og Nordhavn, så tilskuere kan blive sejlet fra parkeringspladsen direkte til første tee.

Kun el-både er tilladt

Sydhavnen ligger lige ved indkørslen til P1, og herfra sejler man langs med hul 15 og forbi Himmerland Hill (hul 16), inden man bliver sat af i Nordhavnen, hvorfra der kun er to minutters gang til det nye 1. tee.

Her er ruten på Sjørup Sø, som tilbydes ved årets Made in Denmark-turnering. Illustration: Made in Denmark presented by Freja

– Sjørup Sø er fredet, og det er kun tillladt at sejle i søen med el-både, så søens dyreliv og biodiversitet ikke forstyrres. Derfor er vi glade for at Grundfos bakker om om idéen, der også er i perfekt synergi med deres værdier, siger Thomas Nielsen, kommerciel chef i Made in Denmark.

Bådene har plads til op til mellem 8 og 12 personer, og en tur varer cirka 10 minutter hver vej. Der vil blive indsat flere både, så forhåbentlig bliver der stort set ingen ventetid for de tilskuere, der vil benytte vandvejen frem for at gå op til Backtee Course.