Made in Denmark 2021 afvikles 27.-30. maj

Så er der sat dato på 2021-udgaven af Made in Denmark. Turneringen i Himmerland løber af stabelen i slutningen af maj.

Så er det officielt; Efter aflysningen af Made in Denmark presented by Freja i år er der nu sat dato på næste års turnering.

Himmerland: Så er det med at få sat kryds i kalenderen. I 2021 afvikles en af Danmarks største sportsbegivenheder, golfturneringen Made in Denmark presented by Freja fra 27.-30. maj maj i HimmerLand. Turneringen fastholder sin tre millioner euro store præmiesum, og det glæder de ansvarlige, at der nu kan arbejdes målrettet mod en ny golffest i HimmerLand.

– Jeg er rigtig glad for, at vi har dato og rammer på plads for næste års Made in Denmark by Freja. Med en dato i slutningen af maj, håber vi naturligvis på noget godt vejr, så vi igen kan skabe en fælles folkefest i HimmerLand til glæde for både tilskuere, sponsorer og spillere, fortæller Flemming Astrup.

fakta

Vindere af Made in Denmark

Made in Denmark har med undtagelse af i år været afviklet årligt siden 2014.

Her er vinderne:

2014: Marc Warren
2015: David Horsey
2016: Thomas Pieters
2017: Julian Suri
2018: Matt Wallace
2019: Bernd Wiesberger
2020: Aflyst


– Der har været stor opbakning fra vores sponsorer, og faktisk har alle meldt sig klar igen i 2021 efter den ufrivillige pause i år. Det betyder, at vi allerede nu kan arbejde på at gøre det helt fantastisk næste år, forklarer Astrup.

Èn af de store turneringer på Europa Touren

Made in Denmark presented by Freja kører i 2021 videre med uforandret styrke. Præmiesummen vil fortsat lyde på 3 millioner euro, så turneringen forbliver – foruden Rolex Series, WGC og Majors – én af de største på Europa Tourens kalender.

Billetsalget til Made in Denmark by Freja 2021 vil først starte til november. Vil du holde dig ajour, kan du tilmelde dig Made in Denmarks nyhedsbrev

Tilskuerrekorden dateres tilbage til 2015, hvor knap 90.000 tilskuere besøgte turneringen over de fem dage.