Costa Navarino udvider med to nye baner

The Bay Course - den ene af de to fantastiske baner på Costa Navarino-anlægget i Grækenland. Foto: Costa Navarino/Bay Course

Den spanske majorvinder José María Olazábal skal designe de nye baner. Dermed cementerer Costa Navarino sin position som førende golfresort i Grækenland.

Costa Navarino, Grækenland: Det er ypperlig kvalitet, både når det gælder golfbanerne og ikke mindst indkvarteringsmulighederne på Costa Navarino i Grækenland.

Nu gør Costa Navarino klar til en opsigtsvækkende udvidelse, som vil fuldstændig cementere anlægget som det førende golfresort i Grækenland. To nye baner er på tegnebrættet, og det bliver den tidligere spanske storspiller José María Olazábal, der er sat til at designe banerne. Tidsskriftet Golf Course Architecture fortæller, at de to baner vil blive placeret på Navarino Hills med en panoramaudsigt ud over landskabet og det Ioniske Hav.

Dunes og Bay Course

Costa Navarino er allerede hjemsted for Dunes-banen, designet af European Golf Design og Bay Course af Robert Trent Jones II. Men da projektet først blev annonceret, foreslog udviklerne, at de i sidste ende ville bygge flere baner på de næsten 2000 hektar jord, de havde erhvervet i området.

Romanos er det ene af to hoteller ved Costa Navarino-anlægget. Foto: Romanos

– Denne meddelelse er en milepæl for Costa Navarino og regionen, siger Stephanos Theodorides, vicepræsident og administrerende direktør for udvikleren Temes.

Han føjer til: – Vi er glade for at introducere vores planer for Costa Navarino’s udvikling. Vores vision for destinationsudvikling inkluderede altid Navarino Hills. José María Olazábal står for passion, integritet og kvalitet. Disse er principper, der ligger meget tæt på vores store ønsker.

Selv siger Olazábal ifølge Golf Course Architecture:

– Navarino Hills ejendom er spektakulær, og udsigten er simpelthen betagende, især på den nordlige kant, hvor du vil finde det næsten umuligt at tage øjnene fra den slående Navarino-bugt, der er berømt for sin sejladshistorie. Resten af ​​området vil også hurtigt vinde hjerterne af golfspillere med udstrakt udsigt over bølgende bakker. For os er det et privilegium at designe ikke kun en, men to golfbaner, og vi vil gøre alt for at gøre denne utrolige landretfærdighed og levere en golfoplevelse.