Costa Navarino hædret som bedste resort i det kontinentale Europa

Gudesmukt er det på Costa Navarino-resortet. Her er det 2. hul på Bay Course. PR-foto

På blot 12 år har Costa Navarino i det sydlige Grækenland manifesteret sig som en førende golfdestination. Nu er grækerne kravlet til tops i prestigefyldt rangering.

Peloponnes, Grækenland: Det er kun omkring 12 år siden, at Costa Navarino dukkede op som golfdestination. Og så i et land uden de store golftraditioner; Grækenland.

Med en fantastisk beliggenhed i den græske region Messinia i det sydvestlige Peloponnes i et uspoleret og betagende område på kanten af Middelhavet har Costa Navarino siden tilføjet den ene positive overskrift efter den anden.

Nu rummer Costa Navrino femstjernede luksushoteller, luksuriøse private boliger samt ikke mindst fire golfbaner – The Dunes, Bay Course, The International Olympic Academy Golf Course og Hills Course.

Nu er Costa Navarino hædret med førstepladsen i tidsskriften Golf Worlds’ prestigefyldte rangering; Top 100 Resorts in Continental Europe.

Fire signatur-golfbaner

Sideløbende med åbningen af ​​to nye 18-hullers signaturgolfbaner ved Navarino Hills – designet af den dobbelte Masters-mester og Ryder Cup-legenden José María Olazábal – markerede 2022 også lanceringen af ​​det pulserende livsstilsresort W Costa Navarino, beliggende i Navarino Waterfront , destinationens nyeste integrerede ferieområde.

I 2023 kommer så næste kapital med åbningen af hotellet Madarin Oriental samt Navarino Agora – en pulserende markedsplads med et bredt udvalg af butikker, friluftsboder, gader, mad, udendørs biograf samt live events.

Vurderet over fire forskellige kategorier – golfbaner, indkvartering, faciliteter og omgivelser – scorede Costa Navarino højt i hver kategori og samlede i alt 91 point ud af 100.

Costa Navarino blev lanceret i 2010 med det formål at udvikle en bæredygtig turismedestination i den græske region Messinia.

Udmærkelsen er den seneste globale anerkendelse, som Costa Navarino har modtaget i år, herunder Navarino Hills og det nye Hills Clubhouse, der er blevet anerkendt i Golf Inc.-magasinets ‘Development of the Year’ og ‘Clubhouse of the Year’ 2022-priser.

Af Jørgen Schultz