Dansk hotelkæde udvider i udlandet: Zleep åbner hotel i Spanien

Zleep Hotel i Madrid er et af de fire hotel-projekter, som er på vej i Danmark og i udlandet. Foto: Zleep

Turister og golfspillere, som er på udkig efter en overnatning tæt ved lufthavnen i Madrid, kan snart vælge Zleep Hotel.

Madrid, Spanien: Den danske hotelkæde Zleep Hotels er nu klar til at gøre debut i det sydlige Europa.

Kædens tyske medejer, Deutsche Hospitality, har netop offentliggjort, at de åbner det første Zleep hotel på spansk jord, og dermed indtager Zleep Hotels for alvor det internationale hotelmarked. Hotellet bliver et lufthavnshotel med adresse i Madrid. Zleep Hotel Madrid Airport åbner i 2021.

Zleep Hotel Madrid Airport får fra 2021 adresse i nærheden af den spanske hovedstads internationale lufthavn og kongrescenteret Principe Felipe Congress Centre. Hotellet får 280 værelser.

Zleep Hotels kan skabe solidt fodfæste

Også den tyske hoteloperatør, Deutsche Hospitality, ser frem til at udvide deres repertoire af hoteller i Spanien, og ser her Zleep Hotels som en rigtig god mulighed.

Deutsche Hospitality har i forvejen ét hotel på spansk grund. Hotellet er det 5-stjernede Steigenberger Hotel & Resort Camp de Mar på Mallorca, som er kendt af rigtig mange golfspillere – også danske gæster.

Zleep-kæden har alene 12 hoteller i Danmark – blandt andet tæt ved lufthavnene i Kastrup og Billund. Ud over hotellet i Madrid er der flere nye hoteller under projektering. I Danmark er det i Lyngby i 2020 og i Hillerød i 2021.

Kæden tilbyder i øvrigt et golfophold i Danmark; nemlig i Kalundborg. Her er der mulighed for at kombinere en skøn tur på golfbanen med en udsøgt middag på Restaurant Naes, inden der sluttes af med overnatning på Zleep Hotel Kalundborg. LÆS MERE