Den gamle kongeligt privilegerede kro trækker også i golfere

Frederik VI’s Hotel er med i Small Danish Hotel-kæden - og tiltrækker rigtig mange golfere. Foto: Frederik VI's Hotel

Med sin placering lige i udkanten af Odense har Frederik VI’s Hotel en unik beliggenhed – ganske tæt på en stribe af Fyns mange golfbaner.

Smil, energi, engagement og et højt serviceniveau.

Det er målsætningen, som gæsterne skal møde på den omkring 200 år gamle Frederik VI’s Hotel i Korup – en forstad til Odense.

Hotellet står flot med sin kridhvide facade lige ud til landevejen i Korup i den vestlige udkant af Odense. Med sin placering tæt en stribe af Fyns mange kvalitetsbaner har mange golfspillere også fundet vej til den gamle kongelige privilegerede kro.

Der er masser af kvalitet i de kulinariske oplevelser på hotellet. Foto: GolfXtra

Samarbejde med otte golfklubber

Hotellet, som er en del af Small Danish Hotels, har i sin brede vifte af forskellige muligheder også golfophold som tilbud.

Hotellet samarbejder med følgende golfbaner:

  • Langesø (tillæg på kr. 35,-)
  • Svendborg
  • Nyborg, Sct. Knuds (tillæg på kr. 30,- i hverdage og kr. 70,- i weekender)
  • Faaborg
  • Midtfyn
  • Middelfart
  • Odense Golfklub
  • Vestfyns Golfklub

Historien om hotellet går tilbage til 1822, da Maren Hansdatter etablerede et traktørsted på Rugårdsvej, som fik navnet Slukefter Kro. Stedet var velvalgt, fordi det lå på den ældgamle hovedvej mellem Middelfart og Odense, hvor de vejfarende havde brug for et hvil eller et måltid mad en god mils vej før Odense. Stedet var så populært, at der blev anlagt et trinbræt i kroens baghave, da jernbanen mellem Odense og Brenderup åbnede i 1911.

Hotellet har 62 værelser og en velrenommeret restaurant. Desuden byder hotellet på fine mødefaciliteter samt motionsrum og sanserum, og lige uden for døren er der en park og et fint stisystem, som giver hotellets gæster optimale muligheder for at opleve den dejlige natur. Du kan også benytte dig af hotellets hyggelige bar med pool, billard, bordtennis og dart, eller nyde aftenen på den nye, flotte terrasse.

 

Af Jørgen Schultz
i Korup

 

v