Kompas Hotel Aalborg med i Small Danish Hotels

Med den aalborgensiske udvidelse kommer Small Danish Hotels op på 78 hoteller, kroer og slotte fordelt i hele Danmark.

Small Danish Hotels udvider igen. Denne gang med det nyrenoverede Kompas Hotel Aalborg. Med tilføjelsen opnår Small Danish Hotels en vigtig tilstedeværelse i Danmarks fjerdestørste by. Ikke langt fra hotellet ligger Aalborg Golf Klub.

Aalborg: For anden gang i dette efterår udvider Small Danish Hotels sin liste over kroer, hoteller og slotte i Danmark. Hotelkæden har indgået et samarbejde med Kompas Hotel Aalborg, og derved lukker kæden et geografisk hul i Danmarks fjerdestørste by.

– Efter et par år uden hotel i Aalborg er vi rigtig glade for nu at kunne tilbyde et moderne byhotel i den nordjyske hovedstad til vores mange danske, norske og svenske gæster. Beliggenheden i det nye havnemiljø tæt på centrum passer perfekt til vores gæsters behov. De er tæt på Aalborgs mange ferie- og fritidstilbud, samtidig med at hotellet med dets centrale placering er essentielt for forretningsgæster, siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

Rødder tilbage i 1905

Kompas Hotel Aalborg, der indtil 31. oktober i år gik under navnet Hotel Aalborg, har rødder helt tilbage til 1905. Hotellet er kendt for en nærværende atmosfære, hvor hjertevarme er på højde med god service og gode omgivelser. Det varme værtskab har byhotellet til fælles med de øvrige overnatningssteder i Small Danish Hotels, og det nyeste medlem har store forventninger til samarbejdet:

– For os betyder samarbejdet, at vi får en masse gode kollegaer rundt om i landet, og vores gæster får samtidig mulighed for at blive en del af Small Danish Hotels’ gæsteklub Benefits, der giver vores gæster en lang række fordele. Samtidig skal alle Small Danish Hotels’ medlemmer leve op til en vis standard, så på den måde er vores samarbejde med kæden et kvalitetsstempel for os, siger direktør for Kompas Hotel Aalborg, Bo Kikkenborg.

Hotellet byder på gode mødefaciliteter og afslutter ved udgangen af 2018 en stor renovering, der udvider hotellets værelseskapacitet til 111 værelser. Kompas Hotel Aalborg ligger centralt placeret i den nye del af byen lige ved havnen med Musikkens Hus på den ene side og Kulturhuset på den anden. Området byder på en splinterny havnefront, kvalitetsrestauranter, koncerter og teaterforestillinger.

Derudover ligger Aalborg Zoo og Aalborg Golf Klub med en af landets bedste golfbaner ikke langt derfra.

Alle kroer,  hoteller og slotte i Small Danish Hotels er individuelt ejede, men byder på fælles kerneværdier som personlig betjening og varmt værtskab.