Ecco Golf løfter sløret for efterårets og vinterens nyheder

Ecco Golf leverer en stribe nye sko-modeller her i efteråret og vinteren 2020. Foto: Ecco Golf

Den innovative globale golfskofabrikant, Ecco Golf, afslører en række nye og friske twists på deres herre- og damekollektion.

Den danske producenter Ecco Golf er klar med nyhederne for efteråret og vinteren.

Den mest iøjnefaldende opdatering er lavet på herremodellen BIOM® G3, det danske mærkes flagskibsmodel, når det drejer sig om spikesko. Den er nu udstyret med Ecco Soft Calm Nappa-læder, der giver en mere glat fornemmelse og look. Det er produceret på firmaets egne garverier.

Læderet er stærkt og og modstandsdygtigt overfor slitage takket være den tynde vævede fiberoverflade.

Læderet er tyndt skåret for at reducere vægten uden af det går ud over funktionaliteten. Andre fordele er; en stor grad af åndbarhed, en bemærkelsesværdig blød følelse og en 100 % vandtæt GORE-TEX® konstruktion, der holder fødderne tørre og behagelige, selv under de vådeste forhold.

Mange farver

Den opdaterede model model fås i Black, White, and Concrete, samt i White eller Dark Shadow versioner med Boa-snøresystemet.

AW20 byder også på opdateringer af bestselleren til både mænd og kvinder, S-THREE, der har fået nye farvevariationer, blandt andet Ombre (mænd) og Damask Rose/White Mirage (kvinder).

Begge Golf Soft-modellerne fås med en ny farvet mellemsål; White og Titanium til mænd, og Warm Grey, Rose Pearl og Alusilver til kvinder, mens mændenes Biom Cool Pro nu fås i Ombre og kvindernes COOL PRO har fået tilføjet en Damask Rose mulighed.

Mændenes Street Retro har også fået en frisk overhaling med Black, Bright White, Mocha og Marine farver som en del af AW20 kollektionen.

Ecco Golf bliver brugt i turneringer verden over af Henrik Stenson, Thomas Bjørn, Fred Couples, Erik van Rooyen, Doc Redman, Lydia Ko, Minjee Lee and Caroline Masson, m.fl.

Vejledende priser på de enkelte modeller er følgende:
Men’s BIOM G3 – 2,000 DKK
Men’s S-THREE – 1,700 DKK
Women’s S-THREE – 1,600 DKK
Men’s BIOM COOL PRO – 1,800 DKK
Women’s COOL PRO – 1,700 DKK
Men’s STREET RETRO – 1,200 DKK