Ecco revolutionerer golfskoene med S-Three

Et dobbelt lag af neoprene i kraven og hælen giver øget foring for yderligere komfort gennem svinget, mens Fluidform Direct Comfort-teknologi sikrer en nøje afstemt balance mellem stødabsorbering og fjedring.

Ecco Golf er klar med den revolutionerende hybridmodel, der kombinerer performance på banen med stil udenfor, S-Three. Modellen er et banebrydende design, der giver dynamisk komfort og et moderne look fra 1. tee til klubhuset og videre.

Det seneste gennembrud indenfor direct injection, Zonal Fluidform Technology, giver en støbt midtersål med tre zoner af blødhed for at sikre den rigtige grad af absorbering og stabilitet lige der, hvor du har behov for det.

S-Three-modellen kommer også i en særlig serie til kvinder.

Midtersålens hæl har medium blødhed for at sikre den rette mængde absorbering og komfort, mens den midterste del af midtersålen har en større grad af stivhed for at give uovertruffen tværgående stabilitet gennem svinget. Den forreste del af midtersålen giver en exceptionel gåkomfort takket være den utrolige blødhed.

Banebrydende teknologi

Zonal Fluidform er en banebrydende teknologi for Ecco Golf og skobranchen som et hele. Takket være den avancerede multi-section injection-proces, vil midtersålen på hvert par S-Three sko have særlige egenskaber og unikke farveovergange mellem de forskellige sektioner. Dette giver hvert par sko et karakteristisk look, perfekt for golfspillere, der foretrækker en personlig stil.

Skoens overdel er lavet af Ecco Soft Calf Nappa læder fremstillet på Ecco’s egne garverier med 100 procent vandtæt Gore-tex, der holder fødderne tørre og komfortable under alle vejrlig.

PRIS: 1.700 kroner