Ecco Tour klar med eksklusiv amatørturnering med privatfly

The Trophy er en ny amatørturnering i dagene 27.-29. marts 2020.

The Trophy er navnet på Ecco Tourens specielle amatørturnering i marts 2020 på PGA Catalunya i Spanien.

Privatfly, overnatning på femstjernet hotel og golf på én af Europas bedste baner.

Det er noget af indholdet i The Trophy, som er en ny eksklusiv amatørturnering, som Ecco Tour inviterer til. Turen foregår fra den 27.-29. marts i samarbejde med flyselskabet DAT (Danish Air Transport.

Turen inkluderer privatfly fra Billund til Girona, afhentning i lufthavn, indkvartering på det 5-stjernede Hotel Camiral og tre runder golf på PGA Catalunya.

Golfturneringen afvikles over 54 hullers stableford, med cut til de 45 bedste efter 36 huller. Dem, der mister cuttet, spiller Consolation Match.

Præmier for 35.000 kroner

Der spilles i fire rækker – en overall match om “The Trophy” samt i A, B, C-rækker inddelt ligeligt efter handicap. Der vil være præmier til de seks bedste i hver række samt en række indlagte konkurrencer og dagspræmier for en samlet værdi af mere end 35.000 kr.

Hul 11 på Stadium Course. På banen er der masser af vand i spil. Foto: PGA Catalunya

Indkvartering sker i delt dobbeltværelse (enkeltværelse kan tilkøbes) på det nyrenoverede 5-stjernede Hotel Camiral, der ligger midt i resortet.

Rejsen til og fra Girona foregår som nævnt med privatfly fra Billund Lufthavn, hvor vores hovedsponsor DAT desuden sørger for VIP check-in og lækkerier ombord på flyet.

Der bliver tre runder golf på de to baner – Stadium og Tour Course.

Pris: 7.995 kroner pr. person (tillæg for enkeltværelse på 1.000 kroner)

Yderligere info på Ecco Tourens website