Lettere adgang til de bornholmske golfbaner

Med flyselskabet DAT's nye rute fra Aarhus Airport til Bornholm er adgangen til ferie og dermed også golf på Bornholm blevet nemmere.

Nu har jyske flyrejsende en direkte vej til sommerferie på Bornholm. Flyselskabet DAT har nemlig åbnet billetsalget til en ny rute fra Aarhus Airport til solskinsøen, som vil operere i højsæsonen.

Aarhus: Nu er der blevet lettere adgang til Bornholm – for både golfere og andre turister fra det jysk-fynske område.
Flyselskabet DAT har sat Aarhus Airport på rutekortet, når de til sommer flyver til den populære ferieø Bornholm i sommerperioden 2020. Med den nye rute kan de jyske flypassagerer se frem til en direkte vej til sommerferie på klippeøen.

– Vores strategiske fokus på at udvide rutenettet har nu nået Bornholm. I tråd med østjydernes efterspørgsel har vi valgt at åbne ruten til Bornholm i samarbejde med DAT. Ruten vil gavne de mange rejsende, der hvert år holder sommerferie på Bornholm, som nu har mulighed for at flyve direkte fra Aarhus Airport til Rønne lufthavn på Bornholm, siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Flere danskere vælger Bornholm

DAT har opereret rutefly siden 1996 og er et velkendt navn på det danske luftfartsmarked. I mange år har DAT drevet feriecharterflyvninger fra Aarhus Airport på vegne af rejsearrangører og har transporteret titusinder af jyske solskinsglade gæster til Middelhavsdestinationer. Nu er turen så kommet til solskinsøen over dem alle, Bornholm.

– Danskerne vælger i stigende grad at tage på ferie til Bornholm. Den nye rute fra Aarhus Airport betyder, at endnu flere danskere kan nyde en idyllisk sommerferie på solskinsøen. Hos Destination Bornholm er vi glade for, at DAT og Aarhus Airport ser gode muligheder i Bornholm som feriedestination for de jyske feriegæster, Pernille Kofod Lydolph, direktør for Destination Bornholm.

Den nye rute til Bornholm er flyselskabet første rute direkte fra Aarhus og gæster kan se frem til hurtige, moderne og behagelige ATR-turbopropfly. Afgangene vil være torsdage, lørdage og søndage til og fra Aarhus Airport og Rønne lufthavn på Bornholm. Turen vil kun tage 1 time og 5 minutter.

Flybilletterne til årets sommerferie kan allerede bookes nu gennem de fleste online portaler og rejsebureauer samt via DAT’s hjemmeside.

Med den nye rute fra Aarhus Airport til Bornholm kan østjyderne se frem til en direkte vej til sommerferie på klippeøen.