Efteråret er en god tid til at blande golf og kultur i Palma

Son Gual-banen - en klassebane på Mallorca - ligger kun 14 kilometer fra centrum i Palma. Foto: Sun Gual

Masser af aktiviteter og arrangementer inden for musik, kunst og gastronomi er der at opleve i Palma på Mallorca. Kun 14 kilometer fra byens centrum ligger Son Gual-banen.

Palma, Mallorca: Klimaet i september og oktober er som oftest formidabelt på Mallorca.

Derfor er sensommeren og efteråret et optimalt tidspunkt, når golfen og kulturen skal kombineres i øens hovedstad Palma.
Masser af arrangementer sættes der gang i, når kalenderen når til september. Det gælder aktiviteter inden for kunst, musik, sport og gastronomi.

Til gastronomer giver TaPalma – foregår fra 15.-19. november – en fest med nutidige og traditionelle tapasretter fremstillet i byen på restauranter, der skaber specielle tapas til omkring 2 euro langs ni separate tapasruter

Golfbanen Son Gual er med sine 14 kilometer fra centrum i Palma et rigtig godt udgangspunkt.

Når det gælder kunst, så indledes sæsonen for alvor La Nit d’Art fra den 22. september. Omkring 15.000 besøgende ventes til udstillinger og forestillinger i en blanding af spillesteder, caféer, private lejligheder, studier og foran historiske bygninger.

Festival Música Mallorca – fra 5. oktober til 3. november – har en række klassiske koncerter i spektakulære spillesteder i hele byen, herunder auditoriet og katedralen.

Film og tapas

Fra den 25.-31. oktober vil den syvende Mallorca International Film Festival løbe af stabelen med udstillingsfilm, kortfilm, dokumentarfilm og musikvideoer lavet på Balearerne. Det henvender til alle interesserede inden for kunst, film og kultur.

Til gastronomer giver TaPalma – foregår fra 15.-19. november – en fest med nutidige og traditionelle tapasretter fremstillet i byen på restauranter, der skaber specielle tapas til omkring 2 euro langs ni separate tapasruter.

For løbere er der Mallorca Marathon, som foregår den 14. oktober med start på promenaden overfor katedralen – en af Europas mest attraktive ruter, enten i fuld maratonafstand, halvmaraton eller blot ti kilometer.

Hotel Bellver med udsigt over lystbåpdehaven i Palma drives af Melia-kæden. Foto: Bellver by Melia

Alle disse arrangementer kan nydes samtidig med en golfoplevelse med ophold bestående af syv overnatninger og fire runder golf, hvoraf en enkelt er på Son Gual. Der er indkvartering på Hotel Palma Bellver tæt ved promenaden i hovedstaden med udsigt over Palma-bugten.

Son Gual-banen er designet af Thomas Himmel, og par 72-banen strækker sig over knap 6.500 meter fra hvid tee. I en årrække er banen nævnt som en af Mallorcas bedste med store søer, 66 bunkere samt ikke færre end 800 oliventræer, hvoraf en del er mere end 1.000 år gamle.