Ryder Cup-feber i Frankrig: Hele landets golfbaner byder sig til

Websitet playgolfinfrance.com giver masser af inspiration til golf rundt i hele Frankrig.

Playgolfinfrance.com er det nye website, som skal fokusere på de mange muligheder, der er for at spille golf rundt i Frankrig.

Paris, Frankrig: Golfbanerne rundt i Frankrig har en klar målsætning om at lukrere på Ryder Cup-opgøret mellem Europa og Frankrig i slutningen af september.

Organisationen IAGTO – Global Golf Tourism Organization) – har offentliggjort en ny hjemmeside, golfinfrance.com, som er blevet oprettet på vegne af den franske golfturismeindustri for at fremvise golfdestinationerne i Frankrig forud for Ryder Cup i Paris i september.

Formålet med hjemmesiden er at inspirere golfspillere til at overveje Frankrig til deres næste golfferie, især når deres interesse er blevet pikeret af Ryder Cup. Golfspilleren kan vælge hvilket aspekt af deres ferie der er mest vigtigt for dem (efter golf selvfølgelig) og straks se hvilke destinationer der kombinerer golf bedst med gastronomi, vin, strande, udendørs sport, spa, thalasso, kultur, natur, familieaktiviteter, by pauser eller shopping.

Region efter region

Websitet præsenterer Frankrigs mange golfdestinationer region efter region og har mere end 150 golfbaner og golf-resorts over hele landet.

Websitet blev bygget med støtte fra regionale turisme-kontorer og er godkendt af Atout Frankrig (den franske turiststyrelse) og FFG (den franske Golf Federation). En søgemaskine gør det muligt for golfspillere at finde IAGTO-medlemmer, som sæger rejser til Frankrig.

Chamonix-banen i alperne er én af de mange muligheder rundt i Frankrig. Foto: Golf Chamonix

Guillaume Post, IAGTO Marketing og Communications Manager sagde: “Vi er glade for dette nye digitale tilbud, der viser de mange forskellige golfoplevelser i Frankrig, et par uger før den næststørste tilskuersportshendelse i verden kommer til Paris for første gang ”.
Alexandra Barton, direktør for IAGTO France, tilføjede: “Frankrig er selvfølgelig synonymt med mad og vin, historie og kulturarv, alt hvad der allerede gør det til verdens førende turistmål. Men der er så meget at fokusere på som et golfmål. Vi håber, at denne platform kan hjælpe mange golfspillere med at finde præcis, hvad de søger, så de kan spille golf i Frankrig! ”

For flere detaljer, gå til www.PlayGolfinFrance.com