Eksklusiv matchtur med golf og Vild Med Dans-dronningen

Anne Laxholm medvirker ved Caddie Golfrejsers eksklusive matchtur til Lübker Golf Resort. Foto: Caddie Golfrejser

Rejseselskabet Caddie Golfrejser arrangerer til foråret en matchtur til Lübker Golf Resort, hvor også den tidligere verdensmestre Anne og Hans Laxholm også medvirker.

Gennem de senere år har der været en tendens til, at golfspillernes matchture ikke kun skal handle om golf og socialt samvær.

Der ses flere og flere initiativer, hvor der bliver bygget andre initiativer ind i programmet. Sådan én af slagsen tilbyder rejseselskabet Caddie Golfrejser som i foråret arrangerer en matchtur, hvor det selvfølgelig handler om golf – men hvor der også bliver mulighed for en svingom. Faktisk bliver der tale om et møde med selveste Vild Med Dans-dronningen, Anne Laxholm.

Der bliver to runder golf på Lübker-banen ved Caddie Golfrejsers matchtur.Turen går til Lübker Golf Resort i dagene 23.-25. maj, hvor gæsterne får en eksklusiv matchtur. Men udover golfen bliver der altså mulighed for at komme med bag om scenen på Vild Med Dans, og høre nærmere om hvordan det er at være med til at lave programmet, fra stjernedommeren Anne Laxholm.

Anne og hendes mand Hans vil desuden være med på hele turen og undervise i lidt dans – naturligvis for dem har lyst til det. Udover en helt unik oplevelse giver dette ophold også mulighed for at lære det dygtige dansepars golfevner at kende. De er begge entusiastiske golfspillere, og spiller ligeledes med på alle runderne.

Prisen for matchturen er 3.495 kroner for to overnatninger og et spændende program. Der er flere informationer omkring programmet HER