Dansk Golfshow tilbage i højeste gear på Ferie for Alle

Der er rig mulighed for at prøve egne evner af på Dansk Golfshow. Foto: MCH/Lars Møller

Det traditionelle Dansk Golfshow er tilbage for fuld styrke på dette års Ferie for Alle-messe, der finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26 februar.       

Herning: Efter to corona-år med aflysning i 2021 og en begrænset udgave i 2022 byder det populære golfshow, som igen udgør en del af Ferie for Alle, i år på op mod 100 forskellige udstillere samlet i én hal, hvilket er en klar stigning i forhold til 2022-udgaven.

Som tidligere på Dansk Golfshow er der også i år udstillere inden for alle brancher og kategorier af golfindustrien – lige fra de fleste store udstyrsleverandører over danske klubber og indoor resorts til internationale golfresorter, golfrejsebureauer og golfmedier.

Stor opbakning fra rejsebureauer

Årets golfshow har i følge en pressemeddelelse stor opbakning fra golfrejsebureauerne. Bravo Tours fortsætter satsningen på golfrejser gennem Bravo Golf, der har en betydelig større stand end tidligere. Bravo Golf har netop i år indledt et samarbejde med Thomas Bjørn, der som ambassadør også medvirker i bureauets tv-reklamer.

– Efter de svære corona-år forventer vi i 2023 at være tilbage med et salg på 5.000 golfrejser, men med en ambition om på sigt at skabe en fordobling til 10.000 rejser i nær fremtid, siger Bravo-direktør og -ejer Peder Hornshøj.

Andre rejsebureauer repræsenteret på showet er Caddie Golfrejser, Green2green, Sport2event og det nystartede Mixx Golf, der er delvist ejet af Mixx Travel, som også har en stand i udlandshallen.

Efter at have været fraværende i 2022 er NordicGolfers.com igen med på messen med én af golfshowets største stande i samarbejde med en lang række udenlandske golfresorter fra Spanien, Italien, Sverige, Tyskland og Tyrkiet.

– Fra Tyrkiet har vi resorter med fra hele Belek-området, mens vi har syv resorter med fra Spanien foruden Mallorca og Barcelona som selvstændige destinationer. Nye blandt vores samarbejdspartnere er også to italienske resorter inklusive Chervo Golf San Vigilio, hvor der blev spillet DP World Tour i 2020, siger ejer og partner Jess Krelskov.

Af Jørgen Schultz