Oplev på feriemesse: Caddie Golfrejser inviterer til spændende foredrag 

Caddie Golfrejsers matchture går både til udlandet og til danske destinationer; her er det Ærø-banen set fra fyrtårnet. Foto: Caddie Golfrejser

I forbindelse med Ferie for Alle og Dansk Golf Show inviterer Caddie Golfrejser til tre spændende foredrag, hvor eksperter vil give deltagerne et indblik i long stay-ophold, golfrejser til magiske Sydafrika samt matchtur-konceptet: ’Golf for livsnydere’. Foredragene afholdes både fredag, lørdag og søndag 24-26. februar.

Herning: Caddie Golfrejser er igen med ved Ferie for Alle/Dansk Golf Show i weekenden 24.-26. februar i Messecenter Herning.

Udover at kunne besøge rejseselskabet på standen vil der også være foredrag. Fredag 24. februar kl. 13.00 er det muligt at lære om long stay med Caddie Golfrejsers long stay-ekspert Charlotte, som vil fortælle om de mange muligheder et long stay kan byde på. Charlotte er bosiddende i Fuengirola på Solkysten i Spanien, og har arbejdet med golf og long stay i 10 år. Hun vil dele ud af sin viden og erfaring samt give tips til, hvordan rejsende kan få mest muligt ud af et long stay-ophold. Long stay er for alle og der findes mange forskellige kombinationer, som gør det muligt at sammensætte ophold til ethvert behov. Foredraget er gratis og der er ingen tilmelding påkrævet.

Golfrejser til magiske Sydafrika

Caddie Golfrejser glæder sig over at kunne invitere til et foredrag om golfrejser til Sydafrika, som vil give et indblik i den smukke destination, de bedste golfbaner og rejsemulighederne i Sydafrika.

Foredragsholderne er Patrick fra Caddie Golfrejser og samarbejdspartneren Lizle de Wet, som er på besøg fra Sydafrika og kommer med mange friske nyheder. De vil præsentere deltagerne for, hvordan golfrejser til Sydafrika kan kombineres med eventyr i de smukke landskaber og lokale kulturer, gastronomiske oplevelser og de mange andre muligheder landet har at byde på. Foredraget afholdes lørdag 25. februar kl. 13 og kræver ikke tilmelding.

Det bliver en spændende og også hektisk matchtur, som Caddie Golfrejser har på programmet 22.-25. maj. To runder golf på Ryder Cup-banen Marco Simone øst for Rom er en del af indholdet. Foto: Golf Marco Simone

Golfrejser for livsnyderen

Hos Caddie Golfrejser har de igennem de seneste par år afviklet matchture til Italien og Portugal, hvor fokus har været at kreere et rejseprogram, der kombinerer golf med spændende oplevelser, kultur og indlæg om destinationens historie.

Konceptet er navngivet ’Golfrejser for livsnydere’ – og har haft stor tilslutning. Søndag 26. februar klokken 12 er det muligt at høre Caddie Golfrejsers matchturleder, Kim Ferrigno, fortælle om turene, og hvordan golf let kan kombineres med oplevelser uden for banen med f.eks. spændende besøg på vingårde og lokale byer. Kim har været med på alle de afholdte livsnyderture og vil i foredraget dele ud af sine personlige erfaringer. Kim Ferrigno er en erfaren formidler af Italiens kultur og historie gennem mange år som foredragsholder.

Caddie Golfrejser håber på et stort fremmøde til alle tre foredrag. Jesper Black Jensen, administrerende direktør i Caddie Golfrejser, lover, at foredragene bliver informative og lærerige.

Af Jørgen Schultz