Endeløs sommer i Huntington Beach i det sydlige Californien

Herlig udsigt ud over Stillehavet ved Huntington Beach.

En fantastisk beliggenhed ved Stillehavet gør californiske Huntington Beach til en oplagt vinterdestination. Området byder også på talrige golfbaner.

Huntington Beach, Californien: Gælder det om at slippe fra det ustadige danske vintervejr, så er der masser af grunde til at vælge Californien som en ideel vinterdestination, hvor der er varme og solrige temperaturer.

Ni nationalparker, lange sandstrande og ganske mange golfbaner. Det er der at vælge mellem.

Fantastisk strande er der omkring Huntington beach, som også er et paradis for surfere.

Et af de forholdsvis – i hvert fald for mange skandinavere og danskere – uopdagede steder er Huntington Beach, hvor der er mulighed for at opleve Sydcaliforniens endeløse sommer. Byens beliggenhed langs Stillehavet byder på et moderat klima uden ekstrem varme, kulde eller regn, hvilket gør det til en ideel destination for strandferie om vinteren.

Golfmæssigt er der rige muligheder

Golfbanerne Meadowlark Golf Course og Sea Cliff Country Club ligger nærmest byen. Men der er heller ikke langt til Mile Square Golf Course, David L. Baker Memorial Golf, Mile Square Golf Course, Mesa Verde Country Club, Los Lagos art Costa Mesa Golf & Country Club, Old Ranch Country Club og Cruiser at Seal Beach Navy Golf Course.

Sea Cliff Country Club er én af de mange golfbaner i området.

SeaCliff Country Club står nærmest skulpturelt på de bølgende bakker på Huntington Beach. Området er præget af frodige eukalyptustræer og svingende palmer. Fra banen er der en dramatisk udsigt til havnen og til Catalina-øen, som bidrager til en herlig atmosfære på banen.

Af Jørgen Schultz