Californien: Golf i La Quintas naturlige skønhed

Det fantastiske hul 17 på TPC Stadium Course på PGA West. Foto: PGA West Resort

La Quinta-resortet i Californien rummer et væld af fantastiske baner. Én af dem er TPC Stadium Course på PGA West med det fantastiske hul 17.

La Quinta, Californien, USA: Det er nemt at blive forelsket i byen La Quinta, ikke mindst takket være dens naturskønne omgivelser og diverse udendørs aktiviteter. I området er der eksempelvis en række golfbaner af høj, høj klasse.

Silverrock-banens hul 16 – tæt på det fantastiske bjerglandskab. Foto: PGA West Resort

Rundt på banerne er der udsigt til de fantastiske bjerge i Santa Rosa og San Jacinto, svajende palmetræer og smukke solnedgange. Her er nogle bud på  blot nogle af banerne:

PGA West

Elsker du golf? Så vil du elske La Quinta, takket være de imponerende baner på PGA West. Der er en stribe baner at vælge mellem lige fra Greg Norman Course, Jack Nicklaus Tournament Course og den anerkendte TPC Stadium Course – designet af Pete Dye.

Lige som det er tilfældet på TPC Sawgrass i Florida har Pete Dye også på sit layout her i Californien designet et hul med en ø-green. På Stadium Course er det 17. hul.

SilverRock Resort

En anden La Quinta-åbenbaring for golfspillere er Arnold Palmer Classic Course på SilverRock Resort, hvor besøgende eksempelvis kan spille banen, som har været vært for Bob Hope Classic.

 

Jack Nicklaus Course er endnu et mulighed på PGA West. Foto: PGA West resort

På banen er der dybe bunkere, masser af vand og en længde fra de bagerste teesteder på godt 6.800 meter.

Af Marissa Willmann

Læs mere om PGA West-banerne…