Et luksushotel opført som et krydstogtskib

Helt ude på kanten af Atlanterhavet ligger Gloria Palace Amadores.

Hotel Gloria Palace Amadores ved Puerto Rico har både en enestående service og en fantastisk beliggenhed. Hotellets arkitekt lod sig inspirere af et krydstogtskib.

Udsigten er ganske enkelt enestående. Så langt øjet rækker er der et uhindret blik ud over Atlanterhavet. Fra hotellets restaurant kan den sneklædte Teide-vulkan skimtes på naboøen på Tenerife. Fem minutters kørsel fra hotellet ligger Anfi Tauro-golfbanen.

Arkitekten Luis López satte stregerne til Hotel Gloria Palace Amadores – et luksuriøs hotel, som ikke blot har en enestående arkitektur, men hvor der også er en servicepræget og glad atmosfære. Ikke så få gæster har forladt Gloria Palace med et indtryk af, at her var virkelig et personale, som ville gæsterne.

To store poolområder er der på hotellet, som er bygget, som var det et krydstogtskib.

Hotel som et skib

Hotel Gloria Palace ligger midt mellem strandene i Puerto Rico og Amadores. Hotellet er nærmest bygget og skåret ud på en klippevæg.

Gloria Palace har et maritimt præg. Hotellet er nærmest opført som et krydstogtskib med noget nær rælinger og en fantastisk, nærmest uendelig udsigt ud over Atlanterhavet. Hotellet er bygget i særprægede stensætninger og har fire bygningsblokke, to swimmingpools, et særdeles respekteret spa- og wellnesscenter med muligheder for alskens behandlinger samt nogle sportsfaciliteter.

Det spanske rejsemagasin Viajar har Gloria Palace på en top ti liste over spanske hoteller med den bedste udsigt.

392 velindrettede og moderne værelser at der at vælge mellem på Gloria Palace lige fra enkeltværelser til junior suiter.

Det firestjernede hotel byder på lækre dobbeltværelser, billedet, og junior suiter.

Varieret buffet

Gæsterne har mulighed for udelukkende at have overnatning samt morgenmad, men hotellet tilbyder også all inclusive, hvor der ikke rigtig spares på noget.

Eksempelvis serveres der originale og kendte drikkevarer. Samtlige måltider serveres i en velindrettet buffet, hvor der både er dækket op inde såvel som ude. Køkkenet imponerer med daglige temaaftener, så der er tale om variation i såvel frokost- som aftensmåltiderne.

Og så går ferielivet ellers sin stille gang på de opholdsarealer, som imponerer med hygge samt ikke mindst med optimale muligheder for at nyde blikket ud over havet.

 

Af Jørgen Schultz
i Puerto Rico, Gran Canaria