Et magnifique hotel i Cambodia

Hôtel Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort har alle former for afslapning. Foto: Hôtel Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort

Cambodia oplever rivende udvikling, når det gælder golf-resorts. Et af de bedste er utvivlsomt Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort.

Siem Reap, Cambodia: I det nordlige Cambodia blot en halv snes minutter fra de berømte monumenter i Angkor Wat ligger det luksuriøse Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort.

Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort drives af Sofitel-kæden. Foto: Hôtel Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort

Det er et af de bedste resorts i Cambodia opbygget i fransk-kolonistisk stil. Femstjernet er hotellet med ikke færre end 238 suiter og værelser, som også afspejler den franske sofistikering. Det er Sofitel-kæden, som driver hotellet, som har en fantastisk golfbane liggende som nærmeste nabo i den uimodståelige natur i Siem Reap.

LÆS MERE: Cambodia er Asiens nye golf-hotspot

Phokeethra Country Club driver golfbanen, som tilbage i 2009 og 2010 var værtsbane for Johnni Walker Classiv og Cambodian Open. Skiltet ved ankomsten fortæller det hele: Tee ud i det 11. århundrede og færdiggør runden i det 21. århundrede. Skiltet skyldes ikke mindst, at mellem 9. green og 10. teested ligger den restaurerede, historiske Roluh-bro, som daterer sig tilbage til det 11. århundrede.

Golfbanen har internationalt format – og betragtes som en af de bedste i Cambodia. Foto: Hôtel Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort

Mange restauranter

Kulinarisk er der masser at komme efter på hotellet med indtil flere restauranter. Det gælder The Citadel med internationale retter, Mouhot’s Dream med franskinspireret køkken, Royal Court med lokal grillbuffet, og så er der også loungebaren Explorers’ Tales samt Sanctuary-vinrummet. Ved poolen kan der tages for sig af retterne i Serpent Bar.

Skiltet ved ankomsten fortæller det hele, hvad der venter. Foto: Hôtel Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort

Men det er ikke afslapning, mad, drikke og golf det hele i området. Siem Reap er verdenskendt for sine templer og deres gigantiske, mystiske ansigter. I hjertet af en vegetation, der holdes frodig med hjælp fra vandet i søen Tonlé Sap, mellem museer og gademarkeder, venter rigdom af tusind år gammel kunst og historie på gæsterne.

Aftenmørket har sænket sig over det femstjernede hotel. Foto: Hôtel Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort

Jo, livet er magnifique i Angkor.