Kendte restauratører tager over i Holstebro Golfklub

Bjørn Lauridsen og Sandra Larsen tager fra den 1. april fat som forpagtere i Holstebro Golfklubs golfcafé i Råsted.

Sandra Larsen og Bjørn Lauridsen er nyt forpagterpar i golfcaféen i Råsted ved Holstebro. Parret tiltræder den 1. april.

Holstebro: Det bliver et forpagterpar med betydelig erfaring fra andre golfklubber, som tager fat i Holstebro Golfklub med virkning fra den 1. april.

Allerede fra slutningen af marts vil Sandra Larsen og Bjørn Lauridsen tage fat på deres virke i Golfcaféen i Råsted ved Holstebro.

– Golfcafeen vil i en kort periode være lukket her i begyndelsen af marts, da der skal laves nogle småændringer i køkkenet, og Sandra og Bjørn skal forberede lidt til deres åbning. Der vil dog i denne periode altid være mulighed for at købe øl, vand samt kaffe.
Nærmere info følger, når vi kommer tættere på, oplyses det på klubbens hjemmeside som orientering til medlemmerne.

Bjørn Lauridsen er en sand mester, når det gælder flambering. Foto: GolfXtra

Fortid på Royal Oak og Rømø

Sandra Larsen og Bjørn Lauridsen har gennem nogle år været succesrige forpagtere i det sønderjyske i Royal Oak Golf Club i Jels. Herfra gik turen til Enjoy Resorts på Rømø. Parret mødte hinanden i Norge i 2002 og blev gift i Danmark i 2009. Datteren bor i København og arbejder ligeledes som kok. En stor del af Bjørns familie bor i Holstebro, hvilket var stærkt medvirkende til beslutningen om at søge værtskabsrollen for Golfcaféen i Råsted.

Sandra og Bjørn er begge blevet introduceret til restaurationsbranchen i midten af 90’erne. Først for knap 10 år siden tog de deres fagbrev på Molskroen. Sandra er kokken, mens Bjørn er tjeneren. Begge værdsætter faglig stolthed og god stemning omkring sig.