Et prestigefyldt golfhotel i Provence’s bjerge

Terre Blanche-resortet ligger i et skønt, uspoleret naturområde i Provence. Foto: Terre Blanche

Terre Blanche – kun tre kvarter fra lufthavnen i Nice – er luksus i omgivelser med stille og ro. Og så er der to golfbaner af høj klasse.

Her er to 18-hullers mesterskabsbaner.

Her er suiter og villaer i luksusklassen.

Her er frodige omgivelser.

Og ikke mindst; her er ro og fred.

Terre Blanche – kun tre kvarter fra lufthavnen i Nice – ligger ude i en enestående bevaret natur i den østlige side af Provence. I den skønne natur med masser af fyrretræer ligger et golfresort på øverste hylde.

Hotellet, som er epicentret i det fantastiske landskab, tilbyder suiter og villaer med det bedste inden for luksus, sindsro, sport og wellness. Hotellet er inspireret af Provences landsbyer og byder på hytter fuldt integreret i naturen og forbundet af bugtende, duftende stier. Hotellet i det fantastiske landskab, tilbyder hotellet gæsterne chancen for at udforske regionens naturlige rigdomme samt et utal af aktiviteter.

Vinkælderen er én af de store oplevelser på Terre Blanche. Foto: Terre Blanche

Perfekt velværeflugt

Udover sin perfekte beliggenhed er Terre Blanche stolt af at være et af de mest prestigefyldte golfresorts i verden med de to 18-hullers mesterskabsbaner, en eksklusiv driving range og landre træningsfaciliteter.

For dem, der er villige til at slappe af og forkæle sig selv, er Terre Blanches utrolige spa den ideelle ramme for en perfekt velværeflugt.

115 suiter er der at vælge mellem, og når det gælder de kulinariske muligheder, så er der nok at vælge mellem. Ikke færre end fem restauranter er der – inklusive resturanten i klubhuset ved golfbanerne.

La Gaudina er én af de fem restauranter på resortet. Foto: Terre Blanche

Le Faventia er hotellets gourmetrestaurant, hvorfra der er panoramaudsigt over de uspolerede landsbyer og bakkerne i Pays de Fayence. Den fortryllende indretning og platanborde skaber en underspillet og elegant stemning. Kokken Christophe Schmitt fremviser det sydfranske køkken og tager lidt inspiration fra årstiderne, fra selve Provence og fra de lokale råvarer.

Og så har det et slogan på resortet:

De, som kommer her én gang, vil altid vende tilbage…

Af Jørgen Schultz