Europa Touren rykker ind i Himmerland

Fra den 27. maj går det løs med Europa Tour-turneringen, som i år har skiftet navn til Made in Himmerland. Foto: Made in Himmerland

Coronaen sætter sit præg på afviklingen af Made in Himmerland, som i år bliver uden de fantastiske golf-fans. Men der er mange stjernespillere at følge via tv-skærmen.

Himmerland, Danmark: Når Made in HimmerLand løber af stablen fra 27. – 30. maj, bliver det igen med alle de danske Europa Tour-spillere til start. Blandt de udenlandske profiler deltager den forsvarende mester Bernd Wiesberger, Robert MacIntyre, Andy Sullivan, Joost Luiten og Eddie Pepperell.

– Det mest vigtige for os er, at vi igen kan præsentere alle de danske Europa Tour spillere. Sebastian Cappelen kan af flere årsager ikke deltage, men ellers er alle de bedste til start, og jeg forventer, at der kommer 10-12 danskere til start, siger promotor, Flemming Astrup.

Foruden de danske topspillere glæder Astrup sig også over, at alle tidligere vindere i HimmerLand, med undtagelse af Thomas Pieters, stiller til start.

Marc Warren (2014), David Horsey (2015), Julian Suri (2016) og Bernd Wiesberger (2019). Sidstnævnte Wiesberger, som i nu 700 dage har kunnet kalde sig forsvarende mester, har sendt en hilsen.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til HimmerLand. Jeg nød oplevelsen sidst, jeg var der, og jeg har gode minder derfra. Vi ses snart, lyder det bl.a. fra Bernd Wiesberger.

Made in HimmerLand 2021 bliver desværre uden verdens mest fantastiske golffans på lægterne, men der bliver mulighed for at følge slagets gang på TV. Derfor har organisationen bag Made in HimmerLand sat nogle spændende projekter i søen for at gøre oplevelsen for TV-seerne til noget særligt.