Derfor er der færre billetter til salg ved Made in Himmerland 

Der bliver plads på tilskuerrækkerne ved 2022-udgaven af Made in Himmerland. Foto: Made in Himmerland

Arrangørerne af DP World Tour-turneringen i Himmerland har i år et loft på 8.000 billetter pr. dag. Det gør planlægningen langt mere præcis. 

Himmerland: – Lad os først og fremmest sige, at vi stadig elsker tilskuere og god stemning. Vi har nogle af de bedste golffans i hele verden, og det vil også komme til udtryk i år.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Made in Himmerland-arrangørerne.

I 2022-udgaven af DP World Tour-turneringen bliver der færre tilskuere. Der er ikke tale om nogen drastisk nedsættelse af antallet.

I pressemeddelelsen hedder det videre:

– Made in HimmerLand har begrænset tilskuerantallet af flere årsager. Ved at begrænse antallet af gæster og billetter, kan der planlægges mere præcist og ikke mindst økonomisk, end hvis der ikke er noget loft. Når vi ved, hvor mange der kommer, kan vi planlægge bedre ift. eksempelvis parkering, hvor vi nu er sikre på, at én parkeringsplads er nok. Den vil derfor også være gratis i år.

– Det samme gælder alt fra toiletter, generatorer og andre faciliteter. Som eksempel koster det 7-800.000 kroner at anlægge og drive en parkeringsplads. Det har derfor stor betydning, om vi skal bruge en eller to. Ligeledes bruger vi normalt ca. en million kroner på generatorer og strøm, så derfor er det vigtigt at kunne planlægge og dimensionere mere præcist.

– En anden væsentlig årsag for at sætte loft på antallet af gæster er, at vi ved at samle vores aktiviteter på få områder i stedet for at sprede dem, kan give mange flere en bedre oplevelse. Tilbagemeldingerne fra 2021 var, at det var meget lettere at følge golfen på banen, når der ikke var så mange afspærringer omkring aktiviteter og sponsor lounges – det har vi også fundet en god løsning på. I det hele taget har vi kun et for øje – og det er at alle får en god oplevelse.

 Køb din billet til Made in HimmerLand 2022 her…

Af Jørgen Schultz