Green2green sender gæster til Gotland i privatfly

Gotland Classic bliver en ganske særlig matchtour. Rejsen foregår i privatfly. Foto: Green2green

24 gæster er der maksimalt plads til, når rejseselskabet Green2green fra den 1.-5. september sætter kurs mod den svenske ø, Gotland.

Det er en ganske særlig oplevelse, som venter deltagerne på den matchtour, som rejseselskabet Green2green afvikler i dagene fra den 1.-5. september i år. Gotland Classic hedder turen.

Fra Københavns Lufthavn sættes der kurs mod Visby på Gotland. 24 gæster er der plads til på turen, hvor der skal spilles to golfrunder på banen i Visby samt en enkelt runde på henholdsvis på När Golfklubb og Gumbalde Golfklubb.

Indkvarteringen kommer til at foregå på Scandic Visby, der ligger tæt ved vandet og i tæt afstand til byens centrum. Hotellets værelser er pæne, nydelige og indrettet i Skandinavisk stil. Opholdet er med morgenmad og en velkomstmiddag, uden drikkevarer.

Udover golfen bliver der hyggelige gåture i den indre by med en lokal guide. Den gamle bymur strækker sig hele 3,4 kilometer og er forbavsende velbevaret. De 36 fæstningstårne står stort set intakte og stråler med det svenske flag. Bag bymuren gemmer sig den botaniske have, der ligger i læ for havet, og som eftersigende skulle være en af Sveriges smukkeste haver.

Leder på turen er Peter Grinsted.

Prisen for turen er: 8.495 kroner.

Yderligere oplysninger om Gotland Classic