Femstjernet hotel-luksus åbner i 2024 ved Gibraltarstrædet

Ikke færre end 323 hotelværelser og villaer kommer hotelkomplekset ved La Hacienda Alcaidesa til at omfatte. PR-foto

La Hacienda Alcaidesa Links fortsætter kursen mod at blive et af Solkystens mest eksklusive og luksuriøse golfresort. I påsken 2024 åbner et splinternyt hotel med 323 værelser og villaer.

San Roque, Spanien: La Hacienda Alcaidea Links med en fantastisk udsigt til Middelhavet og Gibraltarklippen har en ambition om at blive et af de mest eksklusive og luksuriøse golfresorts i Spanien.

Tidligere på året blev linksbanen – den ene af anlæggets to 18 hullers-baner – genåbnet efter at omfattende modernisering og redesign.

LÆS GolfXtra’s reportage: Costa del drama på Alcaidesa Links

Nede ved strandkanten er der samtidig gang i opførelsen af et splinternyt femstjernet hotel, som Fairmont Hotels & Resorts skal drive. Fairmont-kæden er af af verdens mest berømte hotelbrands med en portefølje på mere end 80 hoteller rundt i verden – eksempelvis The Plaza i New York og The Savoy i London.

Spillerne på linksbanen har siden genåbningen i juli kunnet følge byggeriet af det nye hotelkompleks. Foto: GolfXtra

Både hotelværelser og villaer

Ikke færre end 323 værelser vil hele hotelkomplekset komme til at bestå af, og hotellet vil fuldføre investeringsprojektet på flere hundrede millioner euro og vil gøre resortet til en flagskibsgolfdestination i det sydlige Europa.

Fairmont La Hacienda vil komme til at bestå af 153 hotelværelser med tre juniorsuiter og to suiter med to soveværelser. Derudover vil 51 villaer fuldende ferieprojektet. suiter med et soveværelse. Samtidig vil 36 villaer vil blive solgt til eksterne investorer. Villaerne vil omfatte privat pool samt moderne stue-, soverums- og køkkenfaciliteter.

Ud over den spektakulære udsigt ud over stranden, havet og Gibraltar ligger hotellet samtidig tæt ved nogle af hullerne på Linksbanen.

2024 bliver med hotelåbningen endnu et milepæl for La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort.

 

Af Jørgen Schultz
i San Roque, Spanien