Ny æra for kendt sydspansk linksbane

Links Course på La Hacienda Alcaidesa-anlægget har en spektakulær udsigt til Gibraltar. Foto: La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort

Den 15. juli er en historisk dato for La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort, når linksbanen genåbner. Næste fase i det omfattende udvidelsesprojekt bliver et 5-stjernet hotel.

Costa del Sol, Spanien: De golfspillere, som opholder sig på Costa del Sol i midten af juli, bør nok kigge efter mulighederne for at erobre en greenfee-billet til La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort – tidligere kendt som Alcaidesa.

Efter længere tids lukning er Links Course nu klar til genåbning – efter en omfattende modernisering til mange millioner euro. Med genåbningen af Links Course er det sydspanske resort nu komplet med sine i alt 36 huller. Anlægget omfatter også Heathland-banen.

Med sin beliggenhed tæt ved San Roque betragtes Links Course som et de aktuelt mest spændende golfbaneprojekter i Europa. Banen er kendt for at have en stribe huller liggende helt ude ved Middelhavet med spektakulær udsigt over havet og med Gibraltar og Afrika som nærmest kulissse.

I spidsen for projektet med at rekonfigurere og redesigne de eksisterende Alcaidesa Links er den erfarne banedesigner, Kurtis Bowman, med det formål at forbedre hullernes layout, landskab og bæredygtighed.

Også klubhuset er moderniseret i forbindelse med de store investeringer. Foto: La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort

Næste fase er 5-stjernet hotel

Millenium Hospitality er ejer af hele resortet, og der er lagt et stort arbejde i at få skabt en unik og mindeværdig oplevelse for spillere på alle niveauer.

Projektet omhandler også et nyt moderne klubhus, driving range og et træningsområde. Og det slutter ikke her, for næste fase bliver opførelsen af et femstjernet hotel med 150 værelser, halfway-house, restaurant, 51 luksusvillaer og en beach club.

LÆS MERE OM GREENFEE-PRISER

Af Jørgen Schultz