Femstjernet luksus nede på den italienske hæl

Borgo Egnazia-resortet ligger naturskønt ud til Adriaterhavskysten. Foto: Borgo Egnazia

Apulien-regionen i det sydlige Italien er ikke det mest kendte golf-område. Ikke desto mindre er der masser af klasse over Borgo Egnazia ud til Adriaterhavskysten.

Apulien, Italien: Midt mellem bølgende bakker og olivenlunde ud til Adriaterhavskysten ligger det femstjernede resort Borgo Egnazia. Midt mellem byerne Bari og Brindisi.

91 værelser og suiter er der at vælge mellem nede på den italienske hæl i Apulien-regionen, som vel nok er mere kendt som vinområde end som golfdestination.

Resortet byder på alle tænkelige faciliteter til at gøre ferien komplet. Foto: Borgo Egnazia

Borgo Egnazia er inspireret af de rige kulturelle traditioner i de kystnære omgivelser – men alligevel helt moderne i stil, og er et mesterværk af luksus, arkitektur og design.

Resortet er bygget udelukkende af lokale ressourcer, med hver detalje omhyggeligt undersøgt og udvalgt for at sikre, at den lever op til de højeste internationale standarder.

Mulighed for kokkeskole

Det er San Domenico Hotels-kæden, som ejer resortet. Gæsterne kan vælge mellem flere forskellige restauranter, og for dem, som gerne vil lære mere om madlavning på italiensk, arrangeres der også kokkeskole.

Due Camini er én af restauranterne på resortet. Borgo Egnazia tilbyder også kokkeskole. Foto: Borgo Egnazia

Hotellet tilbyder også tre tennisbaner på stedet, fire swimmingpools og en børneklub. I nærheden er smukke strande og intime kystlandsbyer rige på kultur og landskab.

Golfen foregår på den naturskønne San Domenico Golf Club, som strækker sig mellem resortet og Adriaterhavet. Andy Haggar er sat stregerne til golfbanen, som fra hver eneste hul har udsigt ud over havet. Banen måler 6300 meter fra de bagerste teesteder.

San Domenico Golf Club har en fantastisk beliggenhed ud til havet – og ligger ganske tæt ved resortet. Foto: Borgo Egnazia

Udover de mange faciliteter på hotellet og golfoplevelserne er der også rig lejlighed til at udforske  Apulien. Der er masser af seværdigheder lige fra UNESCOs verdensarvsby Alberobello til den unikke barokarkitektur i byen Lecce.

Nærmeste lufthavn ligger i Bari.

Af Jørgen Schultz